Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: fuji XF1

Domyślnie fuji XF1

czekam na "oficjalną" premierę i możliwość pomacania, mam nadzieję że cena nie zwali z nóg, a jeśli tak będzie ... to kupuję, dlatego ten wątek wzorem X10 -czyli (na razie) informacje i mam nadzieję, że później oceny i uwagi
    http://www.youtube.com/watch?v=Oaii-...eature=related
    puszki, słoiki i troszkę światła w ciemności

Domyślnie

z tego co przeglądam cena x10 to ok 550$, a proponowana XF1 500$ - czyli na początku przy naszych przelicznikach cena może się wahać (jako nowość) pomiędzy 1700-1800zł

Domyślnie

Co w tym aparacie będzie specjalnego, żeby spodziewać się większego zainteresowania na forum?

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    Co w tym aparacie będzie specjalnego, żeby spodziewać się większego zainteresowania na forum?
    obrazek X10 połączony dalej z bezgłośnym zoomem i jasnym szerokim kątem -- i jeszcze raz piszę DLA MNIE BEZGŁOŚNY !!! - to podstawa, a jest to kontynuacja dość mocno dyskutowanej X10 (prawdopodobnie z poprawionym softem)

Domyślnie

A ten X10 wyznaczył jakieś nowe standardy? Przepraszam, że się pytam, ale z małomatrycowych kompaktów co tydzień debiutuje jakiś i ma zwykle w opisie same zalety. A dla mnie cholercia to cały czas jeden i ten sam aparat.

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

A ten X10 wyznaczył jakieś nowe standardy? Przepraszam, że się pytam, ale z małomatrycowych kompaktów co tydzień debiutuje jakiś i ma zwykle w opisie same zalety. A dla mnie cholercia to cały czas jeden i ten sam aparat.
    Podobnie można powiedzieć i innych segmentach rynku fotograficznego. Przecież lustrzanki, bezlusterkowce etc. to takie podobne wszystkie do siebie. "Dla mnie to cały czas jeden i ten sam aparat"
    Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko

Domyślnie

Można tak powiedzieć, ale to bez sensu

Domyślnie

Coś w tym jest. Paznokciowa matryca w stylowym ubranku już nie szokuje.

Domyślnie

A ten X10 wyznaczył jakieś nowe standardy?
    Zaawansowany kompakt z mechanicznym zoomem. Bardzo fajnie gdyby stalo sie to standardem, ale niestety reszta producentow dalej wmusza wajchy z silniczkami.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów