Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Stop śmierci

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Ahmed The Dead Terrorist Awatar WojtehP
    Miasto
    Mauretania

Domyślnie

Reportaż powinien mówić osobom postronnym o tym co sie dzieje .... Dla mnie np. Rodzaj obuwia kapłanów nie mówi nic .... Tak samo jak ołtarz z tabliczkami .... Mogłyby to być nazwiska darczyńców ( tak widziałem u siebie w kościele ) ... A kask nie mówi nic ...

To jest właśnie tak jak ze zdjęciami rodzin, żon, dzieci - nasze emocje i uczucia przesłaniami prawdziwa wartość fotografii ... Akurat czytam książkę "bractwo bang bang" i gdyż jeden z nich Kevin carter - zrobił zdjęcie umierającego dziecka w sudania a przy nim czekającego sepa ... Nie trzeba było sie w to zdjęcie wpatrywac i domyślać - przekaz jest oczywisty. Tu w Tym co pokazujesz i piszesz tez chodzi o smierć - więc pokaz ja tak bym nie musial domyślać sie o co chodzi ....

Ps. Ja znam to jednak z drugiej strony ... Mój znajomy i szef ma serce właśnie od motocyklisty ...

Domyślnie

własnie te buty księży mi się tylko rzuciły w oczy nim o nich przeczytałem plus sposób składania rąk ze zdjęcia numer 8. może nawet to i takie punctum.
    nie będę dawał rad. pokazałbym te zdjęcia osobie niezwiązanej ze środowiskiem motocyklowym, żeby się o nich czegoś dowiedzieć. (własnie się dowiadujesz z postów wyżej, hej!)
    pzdr
    mlxr

Domyślnie

A ja jeżdżę na motorze, choć 40-cha z okładem na karku. I choć nie jestem wierzący, to ten reportaż zrobił na mnie duże wrażenie a o to chyba chodziło. No ale nie odbieram go "artystycznie", tylko w związku z własną d...pą, więc pewnie dlatego.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów