1.
T_P_
Szukaj
1.
T_P_
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
Kurde, nie lubie zdjęc bez komentarzy. Przecież po to je dodajemy, żeby inni ocenili, bo jak oceni je kilka osob, to łatwiej doszukać się jest błędów, a tak to nie wiadomo czy to zdjęcie się podoba czy nie, nie przechodźmy obojętnie obok zdjęc
A co do samego zdjęcia. To bardzo przyjemny kadr, chodź nie wiem czy nie było by lepie kosztem lewej strony, poszerzyć prawą, no i tak sie zastanawiam, jak by ten kadr wygladał, gdybyś był ciut niżej, ale to tylko moje zdanie.
Pozdrawiam.
Witaj,
dzięki za poświęcenie chwili i pozostawienie komentarza... Od mojej rejestracji minął już jakiś czas, co pozwoliło zauważyć kilka zależności panujących na przeróżnych portalach fotograficznych, w tym i owym, mianowicie: jak nie komentujesz, to (niemal zawsze) i Twoje zdjęcie pominą... Przykre, ale prawdziwe... Co najwyżej, gdy wstawisz gniota, to z pewnością znajdzie się osoba, która będzie chciała dołożyć, aniżeli doradzić... Ot, taka moja teza wynikająca z dotychczasowej obserwacji...
Odnośnie Twoich spostrzeżeń, to nie trudno się z nimi nie zgodzić... Przyznam, że wolałbym czystszy kadr - bez łabędzia, łódki i kamieni po lewej stronie kadru, ale zanim dobiegłem, ustawiłem statyw, to chwila zabawy dobiegała końca...
Pozdrawiam, T_P_
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
A po co był Ci statyw? Chciałeś mieć rozmyte sylwetki? Z jedną nawet się prawie udało.Uwaga bajcego o większej ilości prawej strony bardzo trafna. Mnie całą frajdę tutaj psują te opony w dużych ilościach, zwłaszcza te po lewej, więc kadrowałbym bez nich, unikając jednocześnie mocnego światła w LG. No i z tymi teoriami co do komentarzy to pewnie masz trochę racji, ale tak jest w życiu, że Twoje działania skłaniaja innych do działania. Ale też prawdę mówiąc akurat to zdjęcie jest trudne do oceniania, bo błędów wiekszych nie ma, ale też nie porywa.
Ostatnio edytowane przez Duder ; 10-10-2012 o 00:11
A new shit has come to light...
W moim wieku już się ręce trzęsą, a czas 1/20 ma swoje prawa...
Duder, więcej prawej i owszem, ale w mojej ocenie opony i nutka światła z lewego górnego rogu dodaje uroku...
T_P_
P.S. Odnośnie zaś komentarzy do zdjęć, to nie jest żadna teoria, a jedynie moje luźne spostrzeżenia nawiązujące do wypowiedzi przedmówcy... Jak już jesteśmy na tej płaszczyźnie, to nie zawsze w życiu trzeba dostać, by dać coś od siebie...![]()
no dobra, skomentuje zebys mi byl "winny" jeden komentarz
Wiec jesli o mnie chodzi to zdjęcie jest "słabe" , Niby technicznie wsio okej itd , kadr nawet ciekawie podzielony ale jakoś i tak szalu nie robi. Na pewno fajne warunki były bo to widać ale tu jakoś tak, nie wiem, "bezpłciowo" , ze się tak wyrażę
Nie bierz moich slow do siebie, napisałem żebyś mi skomentował jakiś mój obrazek --- >)
Skontaktuj się z nami