Szukaj
Może katar zabija mi wzrok, ale ten żółty w ogóle tu nie pasuje... A skora wygląda jakoś alienowato. 2 nie podoba mi się wcale ze względu na kard, za to w 1 bardzo do mnie przemawia, tylko naprawdę szkoda ze tak zniszczona skora.
Zeby cos z tego bylo trzeba ja: pokochac, wydac na nia majatek, zdradzic, odepchnac i poczekac, az sama powroci... Tak wiec jestem soba, bo wszyscy inni sa juz zajeci
Wlasnie to akurat wiem... Tez mam taka modelke... Wiec nie bede juz tematu molestowal, ale kolor dalej mi nie lezy
Zeby cos z tego bylo trzeba ja: pokochac, wydac na nia majatek, zdradzic, odepchnac i poczekac, az sama powroci... Tak wiec jestem soba, bo wszyscy inni sa juz zajeci
stanowczo przekombinowany retusz
_____
D90 | D500
4ka mi sie podoba
to co się dzieje pod ustami jest niefajne![]()
Generalnie kadrowanie mi się podoba, ułożenie modelki też. Trochę nie tak ten kontrastowy zółty i nie pasuje mi coś z obróbkę skóry, jak byś przesadził z retuszem.
Jest fajnie ale jak już zauważono retusz trochę leży. Kadry, nawet kolory ok ale sama skóra, jej faktura wypada już słabiej. Detal w żółciach też się gubi i nie wygląda to raczej dobrze.
Skontaktuj się z nami