Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: beauty

Domyślnie beauty

Ostatnio edytowane przez FHR ; 08-10-2012 o 23:06 Powód: rozmiar zdjęcia
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Może katar zabija mi wzrok, ale ten żółty w ogóle tu nie pasuje... A skora wygląda jakoś alienowato. 2 nie podoba mi się wcale ze względu na kard, za to w 1 bardzo do mnie przemawia, tylko naprawdę szkoda ze tak zniszczona skora.
    Zeby cos z tego bylo trzeba ja: pokochac, wydac na nia majatek, zdradzic, odepchnac i poczekac, az sama powroci... Tak wiec jestem soba, bo wszyscy inni sa juz zajeci

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez danielz Zobacz posta
    tylko naprawdę szkoda ze tak zniszczona skora.
    Już kiedyś pisałem, przy okazji podobnego stwierdzenia, nie wiesz na ile to co widzisz jest wynikiem obróbki a na ile faktycznie modelka ma taką cerę, bo tak też się zdarza

3.

4.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Wlasnie to akurat wiem... Tez mam taka modelke... Wiec nie bede juz tematu molestowal, ale kolor dalej mi nie lezy
    Zeby cos z tego bylo trzeba ja: pokochac, wydac na nia majatek, zdradzic, odepchnac i poczekac, az sama powroci... Tak wiec jestem soba, bo wszyscy inni sa juz zajeci

Domyślnie

stanowczo przekombinowany retusz
    _____
    D90 | D500

Domyślnie

to co się dzieje pod ustami jest niefajne

Oszczędny w słowach Awatar Qben
    Miasto
    Gdańsk/Zambrów

Domyślnie

Generalnie kadrowanie mi się podoba, ułożenie modelki też. Trochę nie tak ten kontrastowy zółty i nie pasuje mi coś z obróbkę skóry, jak byś przesadził z retuszem.

Domyślnie

Jest fajnie ale jak już zauważono retusz trochę leży. Kadry, nawet kolory ok ale sama skóra, jej faktura wypada już słabiej. Detal w żółciach też się gubi i nie wygląda to raczej dobrze.

Uprawnienia umieszczania postów