Żeby nie zakładać nowego tematu, powyższe foto nieco zmodyfikowałem, ponieważ auto doczekało się w końcu porządnych obręczy
Również poprawiłem nieco inne detale wg Waszych sugestii i stwierdzam imo, że jest better - dzięki
Szukaj
Żeby nie zakładać nowego tematu, powyższe foto nieco zmodyfikowałem, ponieważ auto doczekało się w końcu porządnych obręczy
Również poprawiłem nieco inne detale wg Waszych sugestii i stwierdzam imo, że jest better - dzięki
technicznie bardzo dobresam bym chciał tak ogarniać
ale mi jednak dym z samochodem nie gra skalą, w życiu takich smug dymu w takiej skali nie widziałem![]()
D90 + N18-105VR + N50 + N70-300 + di866II
Dzięki za opinie
Foto powstało z dwóch zdjęć - oświetlenia dolnej, a następnie górnej połowy samochodu. Pierwotnie 'dym' miał zostać fizycznie namalowany światłem, jednak nie wyglądało to tak jak bym chciał, więc smugi zostały dodane w post procesie. Powód raczej błahy - czarne auto na czarnym tle (była to dróżka za miastem, w tle łyse pole), chciałem nieco urozmaicić jednolitość tła.
A propos interpretacji eko - Volvo jest tak eko, że zostawia dym w tyle, stąd jego obecność w tle.... i tak powstał Chocapic
![]()
haber show me how!!
Jest git, tak jak wiekszość Twoich fotek ze strony![]()
dzięki kamisz![]()
Skontaktuj się z nami