Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 41

Domyślnie Lampy plenerowe VT

Dostępne są na rynku nowe lampy plenerowe o dość małych rozmiarach że praktycznie można je spokojnie zmieścić w plecaku Chciałem wam je przedstawić i po wkrótce opisać a szerszy opis wraz ze zdjęciami próbnymi przedstawię ciut później.

Więc tak, odnośnie cen myślę że bardzo przystępne za to co za nią otrzymujemy czyli mocowanie Bowens,regulacja 1/32 oraz dość pokaźna ilość błysków na jednym ładowaniu około 400. Zaskakuje też dość szybkie ładowanie po błysku jak na tak mały zestaw. Dostępne modele to 200Ws,300Ws,400Ws w przedziale cenowym od 899zł do 1059zł. Oczywiście można ich także używać z napięciem 230V wię jest 2w1. Łączna waga zestawu to tylko 2,5kg więc jest naprawdę lekko

Kilka zdjęć poglądowych a niedługo więcej jak mówiłem wcześniej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CFS FOTOELLITE Zobacz posta
    dość pokaźna ilość błysków na jednym ładowaniu około 400.
    W której lampie i na jakiej mocy?

Domyślnie

Czekam na więcej info, może jakieś potwierdzone testy?
    Konkurencja dla Quantuumowych Dual power?
    Jak nazywa się konkretnie model tych lamp z przeznaczeniem plenerowym?

Domyślnie

200Ws - full power 500
    300Ws - full power 400
    400Ws - full power 250

Co do poprawności ilości błysków tak czy siak sam będe robił testy ile faktycznie tych błysków robią

Testy jak pisałem robie osobiście i staram się je robić rzetelnie bez ściemy a czy konkurencja ? na pewno w jakimś stopniu tak. Dokładna nazwa to Powerlux VT-200P lub w skrócie VTP

Domyślnie

Kiedy kolego drogi, można spodziewać się jakichś testów od Ciebie?
    Cenowo podobnie jak Quantuum, ale 1kg mniej niż u konkurencji
    Ostatnio edytowane przez rafal1980 ; 05-10-2012 o 20:01

Domyślnie

modelkowe najprawdopodobniej we wtorek, a jakieś tam lajtowe może już w niedziele

Domyślnie

heloł co z info
    D90, Samyang, Tamron, Tokina, Nikkor
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Przepraszam za opóźnienie ale muszę dokończyć zdjęcia i jutro mam ostatni dzień. Także tym zajmę się od poniedziałku i niezwłocznie przedstawię wam wyniki, a i pokaże jeszcze parę nowości

Domyślnie

na chwile obecną zrobiłem zestawem 300Ws na pełnej mocy 180 błysków i błyskam dalej jak padnie aku to napisze liczbę błysków wszystko oczywiście na pełnej mocy

Domyślnie

, ciekawy jestem dalszych testow, bo chce kupic zestaw plenerowy i moze moglby to byc zestaw z lampa powerlux vt

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów