Szukaj
Ostatnio edytowane przez FHR ; 06-10-2012 o 01:47 Powód: łączenie postów, numeracja zdjęć
Bez urazy...
Po pierwsze to numeruj zdjęcia,
Po drugie to kiepskie samograje, na dodatek bez ostrości i krzywo.
Ew. wydźwięk ma 3 zdjęcie. Stojący rower zniweczył zamysł, przysłaniając szarościami rękę chłopaka. Na dodatek 3 cm zdjęcia z lewej do ciachnięcia.
Jak potrafisz: ciachnij lewą stronę i wywal w np. PS rower, rozjaśnij buzie dzieci. Powinno być 100% lepiej.
Tutaj jest... podpis
zdjęcia mówisz ze bez ostrości ... pewnie moja wina bo w analogu trudno się ostrzy tak na szybko - a w cyfrowych to fuji x100 - to wiesz kiepski AF - no i tak wyszło
na zdjęciu 3 zamysłem autora było uchwycić kilka planów - pierwszy osoba uciekającą z planu - plan główny z dziećmi - plan następny - człowiek z tyłu ... - no pewnie jednak nie wyszło
nie potrafię usunąć ze zdjęcia motorku - w tamtych krajach mało jest rowerów ...
ok dzięki za rade ...
![]()
3-ka ma wydźwięk, potencjał, wręcz przekaz. Aczkolwiek... Motocoś, Motocoś, Motocoś.
... uciekającyza szybko uciekł. Wyostrzyłeś po zmniejszeniu?
Poproś na forum. Dla biegłego w PS to 10-15 minut roboty. Usunie motorek czy rower i fotka nabierze mocy.
Tutaj jest... podpis
jak wyostrzyć po zmniejszeniu ??? jakaś to zaawansowana czynność ??? może powinienem sobie jakąś książkę kupić np. scott kelby ???
ja jakoś nieśmiały jestem by tak prosić obcych ... trochę siara ...
No, to teraz się już ze mnie nabijasz.
Tutaj jest... podpis
tylko 3ka ,ale za to bardzo![]()
..
www.facebook.com/vaydaimages
www.vaydaimages.com
Skontaktuj się z nami