Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Domyślnie

tak jak wiekszosc zdecydowanie 1
    Nikon D700 + GRIP / Nikon D800 + Grip /N50 1.4 / N85 1.8 / N24-70 2.8 / N60 2.8Micro/ N35 1.8 / N70-200 2.8 VRII / SB 900 / MF 190XPROB + MF 496RC2

Domyślnie

Kadrowo bardziej 2, ... a na 1 kolorki .
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Czy chodziło Ci o "Kamfora - organiczny związek chemiczny z grupy terpenów, pochodna kamfenu" , czy raczej o "Amfora (łac. amphora, gr. amphoreús ) – wysokie, smukłe naczynie gliniane (waza) o wydłużonym brzuścu z dwoma umieszczonymi symetrycznie po bokach uchwytami. Naczynie to było w czasach starożytnych bardzo popularne i służyło głównie do przechowywania i transportu wina, oliwy oraz miodu". Myślę, że o to drugie, ale nie jestem pewien, czy do naczynia o takich proporcjach, jak to na zdjęciu można zastosować to określenie.
    Co do zdjęć jak najbardziej udane, zwłaszcza 1. Jednak uwaga Nikonozaura wydaje się trafna, dałbym więcej tej wazy kosztem śmieci antycznych.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Czy chodziło Ci o "Kamfora - organiczny związek chemiczny z grupy terpenów, pochodna kamfenu" , czy raczej o "Amfora (łac. amphora, gr. amphoreús ) – wysokie, smukłe naczynie gliniane (waza) o wydłużonym brzuścu z dwoma umieszczonymi symetrycznie po bokach uchwytami. Naczynie to było w czasach starożytnych bardzo popularne i służyło głównie do przechowywania i transportu wina, oliwy oraz miodu". Myślę, że o to drugie, ale nie jestem pewien, czy do naczynia o takich proporcjach, jak to na zdjęciu można zastosować to określenie.
    Co do zdjęć jak najbardziej udane, zwłaszcza 1. Jednak uwaga Nikonozaura wydaje się trafna, dałbym więcej tej wazy kosztem śmieci antycznych.
    Zasłyszałem gdzieś i powtórzyłem, więc jak najbardziej mogę się mylić

Za komentarze i uwagi dziekuje!

Domyślnie

kto wie, co w zapomnianej amforze się znajduje? może kamfora? Pierwsze zdjęcie zachwyca kolorystyką.
    jakiś tam nikon i kilka szkieł

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grand75 Zobacz posta
    kto wie, co w zapomnianej amforze się znajduje? może kamfora?
    Raczej nie, jak mówi przysłowie "ulatnia się jak kamfora".
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Witam

Miejscówka do pozazdroszczenia . Jedynka świetna - pełna klimatu. To się czuje.

Pozdrawiam
    Po prostu NIKON
    Aaaa takie tam.....

Domyślnie

Klimat, klimat, klimat... Biorę obydwa, ale pierwsze ląduje na okładce..
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów