Szukaj
Zeby cos z tego bylo trzeba ja: pokochac, wydac na nia majatek, zdradzic, odepchnac i poczekac, az sama powroci... Tak wiec jestem soba, bo wszyscy inni sa juz zajeci
Ładne zdjęcia, można wiedzieć czy czymś są doświetlane?
-----------------
D90 + D7200 | NIKKOR 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR | N35mm f/1.8G ED | N50mm f/1.8D | SB-700
ładne
Nikon F80. Nikon d300s + nikkor 24-70 f.2.8 , 35mm f, 1.8, 50 mm f 1.4 , sigma 18-135 f 3.6-5.6 , samyang 8mm f.3.5, sb-700 .
śliczna córeńka i urocze zdjęcia. Też z chęcią się dowiem jak doświetlałeś
przy "terroryście" nawet się nie uśmiechnęłam... mam w domu dwóch, przy których ekipa bin ladena się chowa![]()
poczekaj aż podrośnie
a fotki fajne, choć wg. mnie wystarczyłaby sama dwójka bądź czwórka
Ze szczescia ze tak ladnie zaczely wychodzic pstryknąłem chyba z setkehehe... No moze nie cala... A doswietlalem lampa na aparacie, ustawiona do tylu (w sciane)
Ostatnio edytowane przez FHR ; 06-10-2012 o 15:07 Powód: "pstryknolem"
Zeby cos z tego bylo trzeba ja: pokochac, wydac na nia majatek, zdradzic, odepchnac i poczekac, az sama powroci... Tak wiec jestem soba, bo wszyscy inni sa juz zajeci
bardzo fajnie, szkoda, że poza czapuchami nie ma większej różnorodności. Zazdroszczę takiej modelki![]()
d700, nikkor 50mm f/1,4, sigma 24mm f/1,8
Po 3 godzinach usypiania i godzinie walki z ulozeniem, raczej nie w glowie mi bylo, myslec o roznorodnosci, zwlaszcza, ze sesje robilem w domku na łóżeczku, a kocyki i inne *******ki zostaly w studio... Moja rozgwiazda jednak nie chciala czekac, mialo byc na juz i tyle.... A jak sie znalas czas na studio, Gabi tak wysypalo na buzi, ze myslelismy ze moze jak waz skore zmienia czy cos...
Ostatnio edytowane przez FHR ; 06-10-2012 o 14:51 Powód: "luzeczku"
Skontaktuj się z nami