Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Domyślnie

Jasne, ale nie wszyscy moga usiasc w domku i spedzac milo czas przed komputerem poprawiajac bledy... Ja na forum pozawalam sobie w pracy co tez jest ograniczone i szybkoscia reakcji ipada na dotkniecia... Jakbym mial jeszcze poprawiac kazde slowo, z moim gadulstwem pisalbym jeden post dziennie... I to jak by dobrze za wialo.... A tak.... Udzielajac sie wiecej, nawet z bledami zyskuja wszyscy... Nieprawda?
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 05-10-2012 o 18:32 Powód: "jak bym", "gadolstwem", "pisal bym", "nie prawda"
    Zeby cos z tego bylo trzeba ja: pokochac, wydac na nia majatek, zdradzic, odepchnac i poczekac, az sama powroci... Tak wiec jestem soba, bo wszyscy inni sa juz zajeci

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez danielz Zobacz posta
    Nie prawda?
    Nie. Brak szacunku dla języka, to również brak szacunku dla osób to czytających! Dysleksja i dysortografia nie jest żadnym wytłumaczeniem. Nawet w szkole, uczniowie objęci tymi przypadłościami mają pisać poprawnie, a dostają na to tylko troszkę więcej czasu. I żeby nie było, jestem dysortografem wg dzisiejszych norm, ale maturę zdawałem, gdy za 3 błędy była pała, nawet jeżeli treść była na 5
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

A teraz proszę o ocenę (krytykę) zdjęcia. Na temat ortografii już się co nieco nauczyłem w powyższych postach.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Dla mnie zbyt płasko przyświecone błysnąłbym bardziej z boku. W dodatku laptop zasłania dłoń i niefajnie to wygląda.
    W każdym razie dobrze kombinujesz pomysł wydaje się być ciekawy.
    || 5D + 85 1.8 || R+600 + YN622C ||
    Zapraszam - https://www.facebook.com/photo.kf

Domyślnie

No nie, jestem w szoku. Pierwszy raz na tym forum ktoś mi wymoderował post. Jest to tym bardziej przykre, że nic, w moim odczuciu, nie było w nim obraźliwego czy niestosownego. ALF, o co chodzi?

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

To akurat nie ja, ale posty zostały usunięte jako zbędne dla tematu.
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Mi się sam pomysł podoba, nad wykonaniem należałoby popracować. Rozumiem, że aparat był na statywie i zrobiłeś kilka ekspozycji na poszczególne elementy zdjęcia - ustawiłbym dłuższy czas, żeby mocniej rozmyć te latające elementy. Sceneria mi nie pasuje, pomyślałbym nad jakąś alejką w bibliotece itp.
    | FB | BLOG |

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów