Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Domyślnie Studentka Aleksandra

Aleksandra jest bardzo wesołą dziewczyna studiująca na uniwersytecie Heriott-Watt w Edinburghu. Jej ulubione zajęcie to narzekanie, jak bardzo zimno jest w deszczowej Szkocji.
    Prywatnie jest moja żoną :P

Chciałem uwiecznić jej zmagania z nauka w sposób nietypowy. Temat co róż pojawiający się w necie... ale jak sami wiece, każdy chce mieć "swoją wersje".

|Nikon D200|Sigma18-50mm@30mm|f/2.8|1/100|ISO400|SB900+Soft box reporterski|

Wszelkie uwagi mile widziane.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

No cóż, dla mnie w temacie tego zdjęcia zawsze będzie dominował " róż" co rusz.

Domyślnie

Wyszło kiczowato.

Domyślnie

Nikt nie mówił, ze ma wyjść artystycznie...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Kicz - Chała.

Nie dość, że zakrawa na kryptoreklamę, dwa, że prawie wszystko leży, a trzy - naucz się lepiej panować nad błyskiem, skoro już go używasz. I może ciut retuszu?

Gniot.

Istnieje subtelna różnica pomiędzy artyzmem a ordynarną chałą, którą teraz publicznie się artyzuje.

Domyślnie

Nie wiem czego się czepiają, nie lubią cię?
    Fajne całkiem, choć technicznie sobie takie, to sympatyczna fotka, czy raczej fotomontaż.
    Szary, cichy człowiek.

Domyślnie

Chala nie chala, lub jakkolwiek to nazwiesz wiem na co zwracac uwage. Musze zaczac panowac nad blyskiem...
    Nawet jesli jest to ordynarna chala, gniot, kicz (jakolwiek to nazwiecie) wypadalo by cos podpowiedziec. Na co zwrocic uwage, co poprawic?!

Domyślnie

Mam fuszke dla Ciebie jak chcesz bo sie z czasem nie wyrabiam a potrzebuje jeden montażyk skombinować ... cos w tym stylu tylko z rybami
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 05-10-2012 o 18:28 Powód: "montarzyk"
    Zeby cos z tego bylo trzeba ja: pokochac, wydac na nia majatek, zdradzic, odepchnac i poczekac, az sama powroci... Tak wiec jestem soba, bo wszyscy inni sa juz zajeci

Domyślnie

Fajny pomysl, troszke sie musiales napracowac, dobrze wyszlo.
    E tam pada slonce swieci od tygodnia, z przelotnymi deszczykami tylko dla przypomnienia, gdzie jestesmy.
    Nikon DSLR + N SLR Zenit TTL.
    Amatorzy martwią się o sprzęt, profesjonaliści o pieniądze, a mistrzowie o światło.

Domyślnie

zdjęcia nie czuję, ale podpiszę się pod ikoney... może tu się tylko ocenia zdjęcia, ale byki koszmarnie rażą i zaburzają odbiór... polecam zainstalować sobie przeglądarkę, która podkreśla błędy ortograficzne

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów