Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 38

Wątek: gps do auta

Domyślnie gps do auta

Poleccie jakis sprawdzony gps do auta. Priorytetem jest duzy i czytelny wyswietlacz oraz wbudowane mapy europy. Tyle tego jest ze ciezko sie na cos zdecydowac.
    .

Domyślnie

Ja mam Modecom'a i jestem zadowolony. Tyle ze soft organizujesz we wlasnym zakrecie bo samo urzadzenie go nie posiada. Na moim chodzi i TT i AM i IGO z czego glownie to ostatnie.

Domyślnie

TomTom nie ma sobie rownych.
    D4,D700+grip,N14-24&24-70&70-200/2.8,50/1.4g,85/1.4g,sb-900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Matey3000 Zobacz posta
    TomTom nie ma sobie rownych.
    W Anglii, w Polsce (niestety) tylko AutoMapa, iGO próbuje gonić ale średni im to na razie wychodzi, chociaż interfejs i trasowanie mi się u nich bardziej podoba.

Domyślnie

TOM TOM w Europie daje radę. W Polsce AutoMapa przez wielu chwalona, też jeździłem na AM i było ok. TOMTOMA koniecznie czarnego weź (z IQ ROUTES)
    Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
    Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II

Domyślnie

Mam na takiego GPSa budżet ~1000 zł (kochana UE!), mogę dołożyć, zależy mi bardziej na Europie niż Polsce. Szukam urządzenia z aktualizacjami darmowymi na jakiś czas. Jestem w tym zielony. Pomoże ktoś?
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

tomtom GO LIVE Europe maja w tej chwili promocyjne dozywotnie aktualizacje map.
    D4,D700+grip,N14-24&24-70&70-200/2.8,50/1.4g,85/1.4g,sb-900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Matey3000 Zobacz posta
    tomtom GO LIVE Europe maja w tej chwili promocyjne dozywotnie aktualizacje map.
    Co to jest dożywotnia aktualizacja? Dopóki urządzenie nie wyzionie ducha, czy dopóki klient nie zakończy żywota?

Domyślnie

Swoją przygodę od nawigacji zaczynałem od TomTom'a - bardzo fajnie wspominam tą nawigację.
    1,5 roku temu przesiadłem się na urządzenie firmy Becker + Automapa i również chwalę sobie. Konkretnie chodzi o model Becker Z 089 wyświetlacz 4'3 także wszystko ładnie widać (2 lata temu w euro za 999zł z automapą). Zarówno TT jak i AM to bardzo dobre mapy, kwestia przyzwyczajenia się

Domyślnie

Ja używam Sygica w telefonie, który działa na mapach TomTom i nie mogę narzekać, nawet wolę od Automapy, którą również testowałem.

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów