Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: widze Cię

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wągrowiec

Domyślnie

To nie nadaje się do komentowania.
    Przecież masz lepsze!!
    Nie wiem, co by powiedziała modelka gdyby zobaczyła siebie na tej fotografii.

Domyślnie

Sweet focia z albumu takie tam....

Domyślnie

Obróbka zdjęcia masakra nie idz tą drogą

Domyślnie

dla mnie za zimno
    Canon 50D + pare szpejów.

http://skowron1990.digart.pl

Domyślnie

hmm.. powiem szczerze, że bardzo lubię tę fotkę chyba jestem nieobiektywny.. a może to kwestia "gustu"

Domyślnie

no, chyba jesteś nieobiektywny
    Takie tam..... szkiełko ....oko.....jeszcze jedno oko.....ale tylko jedno w użyciu......
    Prawe
    Moje pstryki z różnych, dziwnych miejsc : http://tom-gdynia.jalbum.net/

Domyślnie

Zdecydowanie jesteś nieobiektywny. Do albumu
    Z takich największych minusów to dla mnie:
    -za dużo góry, za mało dołu
    -chciałbym widzieć całą twarz w portrecie (ewentualnie częściowo zasłoniętą włosami), tutaj nie widać brody i niekorzystnie to wygląda
    -kolorystyka :/ nie próbuj robić crossów na siłę, szczególnie jako jedyną wersję zdjęcia (crossem ciężko trafić w gusta - kilku osobom będzie się podobać, kilka wolałoby inne kolory, a reszta crossów nie trawi...)
    -"dziubek"?...

Z plusów - złapałeś fajne światło od tyłu we włosy, ale przez to na twarzy trochę płasko. Przydałoby się trochę dodge&burn na twarzy, albo jakieś doświetlenie w trakcie robienia zdjęcia i byłoby o wiele lepiej.
    | FB | BLOG |

Domyślnie

Kurczę, zgadzając się ze wszystkimi obiektywnymi uwagami "przedpiszców" i dorzucając jeszcze ciut chybioną ostrość, muszę bez bicia przyznać, że jako całość "się mi podoba". Może to typ urody?
    D90

Domyślnie

Dla mnie samo zdjęcie coś w sobie ma... ten dziubek i spojrzenie przez ramię... nie no, fajne... ale crossy do mnie nie przemawiają

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów