Witam
Proszę o ocenę :
Szukaj
Witam
Proszę o ocenę :
To nie nadaje się do komentowania.
Przecież masz lepsze!!
Nie wiem, co by powiedziała modelka gdyby zobaczyła siebie na tej fotografii.
dla mnie za zimno![]()
hmm.. powiem szczerze, że bardzo lubię tę fotkęchyba jestem nieobiektywny.. a może to kwestia "gustu"
![]()
no, chyba jesteś nieobiektywny![]()
Takie tam..... szkiełko ....oko.....jeszcze jedno oko.....ale tylko jedno w użyciu......
Prawe
Moje pstryki z różnych, dziwnych miejsc : http://tom-gdynia.jalbum.net/
Zdecydowanie jesteś nieobiektywny. Do albumu
Z takich największych minusów to dla mnie:
-za dużo góry, za mało dołu
-chciałbym widzieć całą twarz w portrecie (ewentualnie częściowo zasłoniętą włosami), tutaj nie widać brody i niekorzystnie to wygląda
-kolorystyka :/ nie próbuj robić crossów na siłę, szczególnie jako jedyną wersję zdjęcia (crossem ciężko trafić w gusta - kilku osobom będzie się podobać, kilka wolałoby inne kolory, a reszta crossów nie trawi...)
-"dziubek"?...
Z plusów - złapałeś fajne światło od tyłu we włosy, ale przez to na twarzy trochę płasko. Przydałoby się trochę dodge&burn na twarzy, albo jakieś doświetlenie w trakcie robienia zdjęcia i byłoby o wiele lepiej.
Kurczę, zgadzając się ze wszystkimi obiektywnymi uwagami "przedpiszców" i dorzucając jeszcze ciut chybioną ostrość, muszę bez bicia przyznać, że jako całość "się mi podoba". Może to typ urody?
D90
Dla mnie samo zdjęcie coś w sobie ma... ten dziubek i spojrzenie przez ramię... nie no, fajne... ale crossy do mnie nie przemawiają![]()
Skontaktuj się z nami