Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Plenerowe w sadzie

mała zapowiedź miłego weekendu życzę

d700, nikkor 50mm f/1,4, sigma 24mm f/1,8

Domyślnie

łądnie, ale bym chyba zrobila lekko z niższego poziomu
    Jestem Kobieta.
    Pierdołki
    Galeria

Domyślnie

--> tak jak koleżanka zauważyła, niżej...
    + pasowałoby aby to dawało wrażenie przyłapania ich na pikniku ... taki paparazzi albo z jakiegoś krzaczka lekko przód przysłonięty czymś i taki fokus na nich... albo jakieś drzewo ... ostatecznie WINIETA.

Nie lubię centralnych kadrów, dla mnie bardzo kiepsko, no taki pstryczek. Na co się ta trawa z tyłu tak świeci? I to jeszcze się świeci w mocnym punkcie trójpodziału gdzie oczy ciągnie straszelnie... ;/
    I Młoda to mogłaby trzymać Młodego, a nie swoje nogi , a Młody też mógłby tą ręką ją chycić jakoś jej dłoni, ręki, barku... Stykają się tylko ustami ( a nawet nie ... bo tam światełko przebija ;d hehe )

Domyślnie

ale po co to krzesło?

a poza tym to fajne zdjęcie
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 02-10-2012 o 18:39 Powód: łączenie postów
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elanek Zobacz posta
    ale po co to krzesło?
    Dokładnie o to samo miałem spytać, co robi tam krzesło?

Domyślnie

Fakt, krzesła (choć ładne) mogłoby nie być. Fletu też nie rozumiem - pewnie coś znaczy dla młodych... ale zdjęcie ładne.

Domyślnie

flet dla pani młodej ma zapewne podobną wartość, co sam pan młody, więc nie zabrakło go na zdjęciach a krzesło... w całości sesji gra szerszą rolę ale fakt na tym pojedynczym ujęciu można się go czepiać, chociaż mi osobiście się podoba pozdrawiam
    d700, nikkor 50mm f/1,4, sigma 24mm f/1,8

Domyślnie

Ważne, żeby młodzi byli zadowoleni... a jak młodzi zadowoleni... to nawet jak fotograf niezadowolony => TO ZADOWOLONY Heheh. Ja osobiście czekam na jeszcze...

Uprawnienia umieszczania postów