Szukaj
łądnie, ale bym chyba zrobila lekko z niższego poziomu![]()
--> tak jak koleżanka zauważyła, niżej...
+ pasowałoby aby to dawało wrażenie przyłapania ich na pikniku ... taki paparazzi albo z jakiegoś krzaczka lekko przód przysłonięty czymś i taki fokus na nich... albo jakieś drzewo ... ostatecznie WINIETA.
Nie lubię centralnych kadrów, dla mnie bardzo kiepsko, no taki pstryczek. Na co się ta trawa z tyłu tak świeci? I to jeszcze się świeci w mocnym punkcie trójpodziału gdzie oczy ciągnie straszelnie... ;/
I Młoda to mogłaby trzymać Młodego, a nie swoje nogi, a Młody też mógłby tą ręką ją chycić jakoś jej dłoni, ręki, barku... Stykają się tylko ustami
( a nawet nie ... bo tam światełko przebija ;d hehe
)
ale po co to krzesło?
a poza tym to fajne zdjęcie
Ostatnio edytowane przez FHR ; 02-10-2012 o 18:39 Powód: łączenie postów
Fakt, krzesła (choć ładne) mogłoby nie być. Fletu też nie rozumiem - pewnie coś znaczy dla młodych... ale zdjęcie ładne.
flet dla pani młodej ma zapewne podobną wartość, co sam pan młody, więc nie zabrakło go na zdjęciacha krzesło... w całości sesji gra szerszą rolę
ale fakt na tym pojedynczym ujęciu można się go czepiać, chociaż mi osobiście się podoba
pozdrawiam
d700, nikkor 50mm f/1,4, sigma 24mm f/1,8
Ważne, żeby młodzi byli zadowoleni... a jak młodzi zadowoleni... to nawet jak fotograf niezadowolony => TO ZADOWOLONYHeheh. Ja osobiście czekam na jeszcze...
Skontaktuj się z nami