Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Paula

amator z D300 |50mm 1.8D | 70-300 G |

Domyślnie

Jedyneczka Ci świetnie wyszła moment kadr obróbka mi leży z resztą już jest gorzej w kwesti obróbki głównie.....i ta poza na ostatnim....zlituj się Pozdrawiam
    Nikon D90 + N 18-105mm + N 35mm + SB 900 + RF-603, doprawione chińszczyzną......ogólnie kształtujący się

Domyślnie

1 i ewentualnie 5, reszta zniszczona obróbką.
    || 5D + 85 1.8 || R+600 + YN622C ||
    Zapraszam - https://www.facebook.com/photo.kf

Domyślnie

Tylko jedynka ma w sobie coś reszta zmasakrowana obróbką, kadry też nie ciekawe, światło porażka.
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

J/w 1 cudna... (Szukam takiej miejscowki u siebie) 5 ujdzie... Ale przydala by sie vignietka odpowiednio skrojona... I moze jeszcze bym je troche przyciął bo lewy dolny rog za ciemny jak dla mnie... (Dlatego wole studio)... O reszcie bym zapomnial w formie w jakiej sa przedstawione... Ale nie takie foty sie ratowalo... Ewentualnie jeszcze 3 jak by bylo w bw...
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 06-10-2012 o 15:15 Powód: "zkrojona", "przyciol"

Domyślnie

Jak poprzednicy - tylko jedynka Deklasuje pozostałe.

Domyślnie

Z perspektywy czasu zdjęcia widzę tak jak wy. Kontrast, saturacja i ogólna obróbka przesadzona. Cieszy mnie natomiast fakt, że powoli zaczynam panować nad swoimi pseudo artystycznymi zapedami.
    Jeśli mogę, prosilbym o informacje, co przeczytać, lub obejrzeć na yt, żeby zdjęcia były prawidłowo obrobione. Uzywam LR4.
    Ewentualnie może, ktoś dysponuje i chciałby się podzielić presetami do obróbki portretowej?
    Pozdrawiam
    amator z D300 |50mm 1.8D | 70-300 G |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Georgio Zobacz posta
    Z perspektywy czasu zdjęcia widzę tak jak wy. Kontrast, saturacja i ogólna obróbka przesadzona. Cieszy mnie natomiast fakt, że powoli zaczynam panować nad swoimi pseudo artystycznymi zapedami.
    Jeśli mogę, prosilbym o informacje, co przeczytać, lub obejrzeć na yt, żeby zdjęcia były prawidłowo obrobione. Uzywam LR4.
    Ewentualnie może, ktoś dysponuje i chciałby się podzielić presetami do obróbki portretowej?
    Pozdrawiam
    Musisz poszukac tam gdzie sie wszyscy pytaja jak zrobic taki efekt... bo tam wrzuciłem chyba cala paczke

A nie sorry chyba nie dodalem... Tu masz
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 06-10-2012 o 15:16 Powód: łączenie postów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Georgio Zobacz posta
    Z perspektywy czasu zdjęcia widzę tak jak wy. Kontrast, saturacja i ogólna obróbka przesadzona...
    Każdy na początku chyba przegina z obróbką - spokojnie, umiar w suwakach przychodzi z czasem. To samo z płytką GO - tyle, że to przechodzi później . Ćwicz, podpatruj, publikuj... aha, i się nie zrażaj komentarzami.

Domyślnie

Jedynka ok..reszta niebardzo, popracuj jeszcze

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów