Szukaj
Mimo Bentleya i weddingu te fotki lepiej trzymaj na dysku niż na forum. Za późno.
red light, dark room...
a co to wnosi do tematu?
Pomyślałem, pokazałem nie żałuje. Twoja wypowiedz wcale nie tyczy się tematu, nabijasz sobie tylko posty chcąc być bardziej PRO - trolling w czystej postaci.
Chłopaki dzięki za opinie, może i za wcześnie wrzuciłem foty, ale teraz przynajmniej wiem na co bardziej zwracać uwagę...
- autor pokazuje, ja tego nie kupuję. Ty widzę tak. Dwa odmienne zdania a zero konstruktywnej myśli.
- i dlatego nie pokazuję wszystkiego.
- moje www to prywatna inicjatywa. Nie rozumiesz co znaczy umieszczać zdjęcia na prywatnej galerii a co znaczy prezentować je na publicznym forum?
red light, dark room...
Kurde.... ostatnia fotka jest prześwietna jakby nie była ucięta. No krok w tył i cała piękna suknia byłaby uchwycona.
Ogólnie spoko. Skąd ja kojarzę Panną Młodą? Nie studiowała w KRK?![]()
Ta czarno-biała kiepsko obrobiona... rozjaśniłbym skórę młodej i młodego ... bo ta suknia się świeci na tej "mulatowatej" karnacji ,a taką nie ma.
Ja bym nie był tak surowy w opiniach. Nie są to jakieś wzloty ale tragedii nie ma... Nr 2,3 jako część reportażu - poprawne kolorystycznie i kadrowo... Samochód - typowy kadr - te przewracające się słupy w tle...ogólnie bałagan...Konwersja do BW na 4 nie przekonuje choć samo ujęcie poprawne....Mina młodego na 5 nie bardzo - zresztą ogólnie to zdjęcie słabe...
Skontaktuj się z nami