Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie bentleyem do ślubu

5 klatek z wczorajszego wedding-u...
    1.2.3.4.5.

Domyślnie

Mimo Bentleya i weddingu te fotki lepiej trzymaj na dysku niż na forum. Za późno.
    red light, dark room...

Domyślnie

a co to wnosi do tematu?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malachowskim Zobacz posta
    a co to wnosi do tematu?
    To wnosi, że nie wszystko trzeba pokazywać i może następnym razem o tym pomyślisz.
    red light, dark room...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Amadeusz Zobacz posta
    To wnosi, że nie wszystko trzeba pokazywać i może następnym razem o tym pomyślisz.
    Pomyślałem, pokazałem nie żałuje. Twoja wypowiedz wcale nie tyczy się tematu, nabijasz sobie tylko posty chcąc być bardziej PRO - trolling w czystej postaci.

Chłopaki dzięki za opinie, może i za wcześnie wrzuciłem foty, ale teraz przynajmniej wiem na co bardziej zwracać uwagę...

Domyślnie

I właśnie dlatego nie umieszczam zdjęć na forum.
    Zero konstruktywnych uwag, agresywna i bezproduktywna krytyka.
    Z ciekawości wszedłem na Twoją stronkę - też uważam, że nie wszystko trzeba pokazywać.
    Zrób może jakąś selekcję na początek.
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elanek Zobacz posta
    I właśnie dlatego nie umieszczam zdjęć na forum.
    Zero konstruktywnych uwag, agresywna i bezproduktywna krytyka.
    Z ciekawości wszedłem na Twoją stronkę - też uważam, że nie wszystko trzeba pokazywać.
    Zrób może jakąś selekcję na początek.
    - autor pokazuje, ja tego nie kupuję. Ty widzę tak. Dwa odmienne zdania a zero konstruktywnej myśli.
    - i dlatego nie pokazuję wszystkiego.
    - moje www to prywatna inicjatywa. Nie rozumiesz co znaczy umieszczać zdjęcia na prywatnej galerii a co znaczy prezentować je na publicznym forum?
    red light, dark room...

Domyślnie

- autor pokazuje, ja tego nie kupuję. Ty widzę tak. Dwa odmienne zdania a zero konstruktywnej myśli.
    - i dlatego nie pokazuję wszystkiego.
    - moje www to prywatna inicjatywa. Nie rozumiesz co znaczy umieszczać zdjęcia na prywatnej galerii a co znaczy prezentować je na publicznym forum?
    Spodziewałem się takiej odpowiedzi. Zacytuję uczestnika wątku:
    Tu pokazujemy po to, żeby się uczyć. Im więcej pokażesz, tym więcej prawdopodobnie się nauczysz. Pod warunkiem, że ktoś sensowny sie wypowie.
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

Kurde.... ostatnia fotka jest prześwietna jakby nie była ucięta. No krok w tył i cała piękna suknia byłaby uchwycona.
    Ogólnie spoko. Skąd ja kojarzę Panną Młodą? Nie studiowała w KRK?
    Ta czarno-biała kiepsko obrobiona... rozjaśniłbym skórę młodej i młodego ... bo ta suknia się świeci na tej "mulatowatej" karnacji ,a taką nie ma.

Domyślnie

Ja bym nie był tak surowy w opiniach. Nie są to jakieś wzloty ale tragedii nie ma... Nr 2,3 jako część reportażu - poprawne kolorystycznie i kadrowo... Samochód - typowy kadr - te przewracające się słupy w tle...ogólnie bałagan...Konwersja do BW na 4 nie przekonuje choć samo ujęcie poprawne....Mina młodego na 5 nie bardzo - zresztą ogólnie to zdjęcie słabe...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów