Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Domyślnie starówka breakedance

No to czas na mnie nadszedł - debiut. Ocieplenie klimatu stwarza coraz ciekawsze okazje do focenia, więc ja dam wam okazję do wyżycia się na mnie. Oby płynęła z tego jakaś nauka dla mnie.

D700 / D70s / AF-S 24-70 2.8 / AF-S DX 18-70 / AF-S VR 70-300 / SB-900 x 2 / SB-600 / itd...

Domyślnie

czyżby nie było nic do komentowania, czy może aż szkoda pisać
    D700 / D70s / AF-S 24-70 2.8 / AF-S DX 18-70 / AF-S VR 70-300 / SB-900 x 2 / SB-600 / itd...

Domyślnie

dla mnie 3 jako tako... ale mogles dac nieco krotszy czas wtedy fajnie pokazalbys dynamike...

Domyślnie

taaak chłopcy się lubią pokazać ostatnio zajmowali pół placu dajac na deskach, nic co prawda nie umieli, ale było ich widać ...

dla mnie dwójka... jest jakaś sytuacja: chłopak z czupryną ma konkretny wyraz twarzy, widzowie ciekawi... tancerz w ciekawej figurze, dobre jednolite tło, generalnie dobrze wypełniony plan, co nie jest takie oczywiste przy tego typu ujęciu
    pozostałe dla mnie gorsze, gorsze tło mniej się dzieje, twarze bez wyrazu, do tego tematu dla mnie bardziej pasuje kolor, ale to moje zdanie) i niższa perspektywa (to już pewne )

Uprawnienia umieszczania postów