Faktycznie z jednej sesji robionej dla zabawy. Mam wiecej ale jeszcze nie mialem czasu do nich siasc... Ogolnie nie bylo to nic powaznego wiec zbytnio nie przykuwałem uwagi do modelki, raczej bawilem sie swiatlami, a w domku wybralem kilka pierwszych lepszych i na szybko obrobilem. Modelka wielkiej walki nie wymagala, bo jak widac dziolcha urodziwa, wiec skupilem sie na zabawie efexami... Nie sa wiec to fotki z ktorych jestem szczególnie dumny, ale tez nie sa tak latwe w przyrządzeniu, jak by sie moglo wydawac. Co do swiecenia, to ja naprawde na zadnym z moich monitorow tego nie widze, albo po prostu nie wiem o co chodzi.. Faktycznie rozjaśniałem to i owo na krzywych, ale u mnie wszystko wyglada ok.... Nawet wydrukowalem jedna dla sprawdzenia... W lepszej jakosci mam je na 500px... Co do kubla, to tez lubie, inaczej zostalbym przy tych za ktore mnie chwalaa tak machne gniotkiem tu i tam i tylko czekam na "panow wielkich specjalistow" i ich wspaniele opinie ktore bardzie przypominaja zabawe w znaj 3 bledy niz jak w tym cytacie konstruktywna opinje... Stad ten "baran" ktory tak naprawde nie mial nikogo obrazic, a wszyscy tak bardzo poczuli sie nim dotknieci... Hehe... Ale warto bylo dla samej uwagi... Az dziwne, ze zawiasow nie dostalem... Wiec moze jeszcze zdążę dolozyc kilka zdjec z tej sesji ze swiatlem zastanym, jak sie ktos nie pokusi podkablowac
Co proponujesz, bo mam w planach zabrac ja jeszcze do lasu, póki jeszcze woda w strumykach nie zamarzla![]()
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami