Szukaj
Faktycznie 4 i 8 lepiej wygladaja w bw... hmmm ale szkoda mi tych kolorow... wiec jeszcze pokombinuje...
Mnie foty robią po całości - moim zdaniem 7 i 8 rulez. Aha modelka zjawiskowa.
Nikon D40 | N18-55 VR | YN460-II | I JESZCZE ROWER |
moze i super portfolio nie mam ale co mi tam wypowiem sie pomimo ze "baranem" jestemzodiakalnym oczywiscie
razi mnie przede wszystkim to ze tragicznie sie to oglada jako set, kazda fota inaczej obrobiona a jak sadze wszystko robiłes na jednej sesji. Bodajze 4 widziałem na strobksie i jako pojedyncza fota sie broniła, chociaz jak teraz patrze to chyba powalczył bym jeszcze z mimiką modelki i jesli chodzi o moj odbior wizulany tez uwazam ze twarz modelki za bardzo swieci miejscami, na 2 grymas.... ??? nie kupuje go ale moze zbyt leciwy jestem, natomiast podoba mi sie 6. 7 tez podobuje ale z wyłączeniem gestu. Po co 4 i 8 pokazywac razem - moim zdaniem 8 to gorsza odmiana 4, nawet pod wzgledem mimiki modelki. A to ze publikujesz na innych forach "zagramanicznych" i nie krytykują ??? - ja bym sie tym raczej martwił niz szczycił - nie ma nic lepszego jak zimny kubeł na głowę - rzeczowej krytyki.
pozdrawiam i samych sukcesów fotograficznych zycze.
1 wyszło jakby modelka była poważnie poparzona, także jak sam rozumiesz ujęcie mało korzystne
NA 2 nie podoba mi się mina
6 - taki mdły blurek że aż się baranom rogi prostują
7 do mnie gada. Bardzo fajne
PS - A baran to zdaje się sam jesteś bo zdjęcia całkiem sensowne robisz ale ogładą sobie sam w kolano strzelasz
A dziekuje... Staram sie czasami w stope publikujac na powaznych portalach, najnipowazniejsze foty... Tak zeby wypelnic luke miedzy wierszami... Foty robia sie tak naprawde same, po kilku mocnych, zamykam oczy a jak sie budze one juz sa zapisane na pulpicie, i czasami znajduje je jeszcze na kilku portalach. Ale zeby nie wyszedl na pijaka, dopisze tylko ze mam w domu malego terroryste ktory wstaje na dojenie co 2h i tomraczej ze zmeczenia oczki sie tak przymykaja...![]()
moim zdaniem mozna było tą atrakcyjną modelkę lepiej "wykorzystac"
Jeżeli miałbym wybrać najlepsze z tego seta to chyba numer 6
Faktycznie z jednej sesji robionej dla zabawy. Mam wiecej ale jeszcze nie mialem czasu do nich siasc... Ogolnie nie bylo to nic powaznego wiec zbytnio nie przykuwałem uwagi do modelki, raczej bawilem sie swiatlami, a w domku wybralem kilka pierwszych lepszych i na szybko obrobilem. Modelka wielkiej walki nie wymagala, bo jak widac dziolcha urodziwa, wiec skupilem sie na zabawie efexami... Nie sa wiec to fotki z ktorych jestem szczególnie dumny, ale tez nie sa tak latwe w przyrządzeniu, jak by sie moglo wydawac. Co do swiecenia, to ja naprawde na zadnym z moich monitorow tego nie widze, albo po prostu nie wiem o co chodzi.. Faktycznie rozjaśniałem to i owo na krzywych, ale u mnie wszystko wyglada ok.... Nawet wydrukowalem jedna dla sprawdzenia... W lepszej jakosci mam je na 500px... Co do kubla, to tez lubie, inaczej zostalbym przy tych za ktore mnie chwalaa tak machne gniotkiem tu i tam i tylko czekam na "panow wielkich specjalistow" i ich wspaniele opinie ktore bardzie przypominaja zabawe w znaj 3 bledy niz jak w tym cytacie konstruktywna opinje... Stad ten "baran" ktory tak naprawde nie mial nikogo obrazic, a wszyscy tak bardzo poczuli sie nim dotknieci... Hehe... Ale warto bylo dla samej uwagi... Az dziwne, ze zawiasow nie dostalem... Wiec moze jeszcze zdążę dolozyc kilka zdjec z tej sesji ze swiatlem zastanym, jak sie ktos nie pokusi podkablowac
Co proponujesz, bo mam w planach zabrac ja jeszcze do lasu, póki jeszcze woda w strumykach nie zamarzla![]()
Ostatnio edytowane przez FHR ; 02-10-2012 o 23:21 Powód: "przykowalem","szczegulnie","przyzadzeniu","poprostu","rozjaznialem","leprzej", "zostal bym", "opinjie", "puki"
pocisnąłbym bardziej w taki klimat w studio jak np ostatnio Łukasz robił
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Ostatnio edytowane przez FHR ; 02-10-2012 o 23:21 Powód: "pocisnął bym"
Contax 645, Zeiss 80mm f/2
Mimo, iż sam nie jestem w stanie zrobic takich fot technicznie, to szcerze mowiac w ogole one do mnie nie przemawiaja. Nie przemawiaja poza siodemka ktora bardzo mi sie podoba.. Na pozostalych twarz modelki jakas dziwna. Moze wina makijażu, a moze obrobki. W kazdym razie jestem na nie.
Ostatnio edytowane przez FHR ; 02-10-2012 o 23:22 Powód: "makijarzu"
amator z D300 |50mm 1.8D | 70-300 G |
Skontaktuj się z nami