Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 36

Wątek: Candy R.

Domyślnie

jedynka mi sie nie widzi bo ten tatuaz dziwnie wyszedl, reszta bardzo przyjemna

Domyślnie

#4, #6, i #8 dla mnie kompletnie się nie podobają :/
    za to reszta trafia w mój gust !
    - FB -
    Canon + szkła

Domyślnie

He he... Oklaskow nie potrzebuje, za miszcza siem nie uwazam, z pisaniem tez mam problemy... Nacpany nie bylem (moze troszke wstawiony) a tytulowe "baranie" ktore tak bardzo wszystkich poruszylo fAktycznie dziala faktycznie na bledach wlasnych sie ucze. A mniemanie...... Hmmm... Mimo iz sprzedaje sie calkiem niezle, i czasem uda mi sie psrtyknac cos naprawde ciekawego, zawsze znajdzie sie taki wlasnie " baran" ktory mimo ze nie ma nic do pokazania, za wszelka cene chce sie dowartosciowac krytykujac prace innych. Nie pomyslalem, ze wszyscy tak wezma to do siebie. Wiec sorki jak urazilem...

A skoro juz zaczelem sie nad tym rozwodzic, to chodzi mi konkretnie o ludzi ktorzy w swoich galeriach maja 10 000 zdjec swojego kota i obdarowuja wszyskich w kolo swoja niepojeta wiedza jak to powinno wygadac zdjecie modelki (np)... i do tematu zdjecia sie nie swieca sa przeswietlone tam gdzie mialy takie byc.. i fakt skora jest gladzona ale z zachowaniem szczegolow w pelnym rozmiaze... sorki za 800px tego nie widac, z tym blurem to tez tak nie do konca, na zadnym tego filtra nie uzylem..
    Ostatnio edytowane przez jarek76 ; 02-10-2012 o 21:21 Powód: łączenie postów

Domyślnie

A mniemanie...... Hmmm... Mimo iz sprzedaje sie calkiem niezle, i czasem uda mi sie psrtyknac cos naprawde ciekawego, zawsze znajdzie sie taki wlasnie " baran" ktory mimo ze nie ma nic do pokazania, za wszelka cene chce sie dowartosciowac krytykujac prace innych. Nie pomyslalem, ze wszyscy tak wezma to do siebie. Wiec sorki jak urazilem...
    To za mało - przynajmniej dla mnie. Już niechodzi o szanowanie wieku czy wiadomości - po prostu jesteś źle wychowany i takich ludzi będę unikał.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez danielz Zobacz posta
    Hmmm... Mimo iz sprzedaje sie calkiem niezle...
    Tylko co nas obchodzi, co Ty robisz nocami?

Sorki, jak uraziłem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wasilewk Zobacz posta
    To za mało - przynajmniej dla mnie. Już niechodzi o szanowanie wieku czy wiadomości - po prostu jesteś źle wychowany i takich ludzi będę unikał.
    Buahaha.. No teraz to mnie rozbawiles... Zle wychowany... No tak... Moze mam inne wartosci, i urzywam resztek wlasnego muzgu do oceny swiata, nie zamykajac sie w zasadach ustalanych dla wygody innych.

Ale fakt czasami trzeba czasu zeby to zrozumiec... Tylko czy ja chem zeby ktos mnie szanowal, bo ktos inny mu powiedzial ze tak ma byc... Hmmm... Chyba nie... Wiec sorka...

Cytat Zamieszczone przez Pumexior Zobacz posta
    Tylko co nas obchodzi, co Ty robisz nocami?

Sorki, jak uraziłem
    Nie uraziles... Nalezalo mi sie faktycznie, brak mi pokory
    Ostatnio edytowane przez jarek76 ; 02-10-2012 o 21:22 Powód: łączenie postów, proszę uzywac multicytatów

Domyślnie

urzywam resztek wlasnego muzgu
    Współczuję...

nie zamykajac sie w zasadach ustalanych dla wygody innych.
    Np ortografii?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wasilewk Zobacz posta
    Jszcze tylko dopisze, ze na piwo razem raczej nie chodzimy, i prawdopodobnie sie w zyciu nie spotkamy, wiec nie boj nic... Nie bedziesz musial mnie unikac

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    Współczuję...

Np ortografii?
    Alesz naprawde nie czeba... w pl mialem na to pair a w miejcu gdzie mieszkam jest to ludziom zupelnie obojetne bo z polskiego rozumnia tylko "kurrrr.......a"... Tak wiec tamtendyk, naopkolo czepiacie sie slow, mimo ze z tego co wiem to forum fotograficzne... A jak do tad, otrzymalem tylko kilka uwag na temat fotek z postu... I to tez na wymusie... A bo to cos nie w czyims klimacie... Albo, ze blur... Haha...

I a propos... Umieszczam foty w wielu portalach ale tylko na polski non toper mnie krytykuja... To zmusza do refleksji, czy ta krytyka jest aby konstruktywna... Czy przypadkiem nie jestemy przyzwyaczajeni do krytykowania wszystkiego w kolo
    Ostatnio edytowane przez jarek76 ; 02-10-2012 o 21:22

Domyślnie

super fajne światło, obróbka i oczywiście modelka. Jedynie do czego mógłbym się przyczepić to kolor stanika na 4 i 8 - jakby był bardziej stonowany to lepiej by się patrzyło ale to tylko moje zdanie kadry przyjemne w odbiorze.
    i wbrew pozorom pasuje mi ten blur na 6 do klimatu foty
    || 5D + 85 1.8 || R+600 + YN622C ||
    Zapraszam - https://www.facebook.com/photo.kf

Domyślnie

mam pytanie. czy jezeli wrzuce tu fotke wykonana innym aparatem niz nikon to zostane zlinczowany. chcialbym poprostu obiektywnej oceny moich fotek a dodam ze dopiero co zaczynam przygode z fotografia. wiem ze to nie w temacie glownym ale gdzies chce zaczac

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów