Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: jesienny kwiat

Domyślnie jesienny kwiat

1.
    2.

Miłego oglądania
    Andzej
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 06-10-2012 o 18:11

Domyślnie

Ładnie w kadrze i delikatnie w kolorze Szkoda tylko, że jeden kwiat nachodzi na drugi.
    Pozdrawiam
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

Panie! Szalejesz! Delikatność wylewająca się na owe zdjęcia, które bez obłudy mozemy nazwać artystycznymi obrazami, podkreślają wiotkość tych cienkich jak nitka, kwiatków! Dzieki fiolotowemy zafarbowi, tlo dostosowuje sie do motywu głównego jakim jest szesciolistny kwiatek....Uważam ze zdjęcie ma bardzo głęboki,a zarazem prosty - wyraz dla każdego - zarówno plebsa jak i patrycjusza....Drogi użytkowniku, ciesze sie, ze byleś w stanie zrobić tak wspaniale zdjecia ,które bezapelacyjnie na dlugo zostana w mej pamieci.

Domyślnie

Ależ kolego TMB, co brałeś, że zebrało Ci się na taką ironię?
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

Alez na jaka ironie? Mowisz o mej skromnej wypowiedzi, która wypłynęła prosto z mega ciala i serca z powodu zaobserwowania tych jakze wspanialych ujec Kolegi Myczy ?

Domyślnie

Ironia fakt, może i niezbyt na miejscu. Ale zgadzam się, że fotki niestety słabiutkie. Kwiatek taki sobie. Kolorki takie sobie. Światło takie sobie. Ponuro jakoś i bez porywu.
    Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
    Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB

Domyślnie

TMB czasami Twoje komentarze są niskich lotów i nie ukrywam, że mnie nimi irytujesz...

Dzięki za pozostałe komentarze , to moje pierwsze kwiaty i postaram się w przyszłości wstawić lepsze ujęcia

Domyślnie

No ale nie powiesz chyba, że kwiatki ciekawsze niż ptaki, cooo?

Domyślnie

Koko koko tylko spoko Andrzej kwiatki raczej słabiutkie ale moje były jeszcze gorsze na początku Wstawiaj i sie nie przejmuj tylko szkol warsztat Na początek pooglądaj trochę zdjęć niejakiego Karbulot-a ze wczesnego okresu jak mu się jeszcze chciało fotografować - pamiętaj musisz robić lepsze !!!! )))) Najgorsze zdjęcie jest lepsze jak najlepszy komentarz na tym forum - i był okres że się bałem ze będziesz miał 2488 postów i prawie ,,0" zdjęć - zaskakujesz mnie kolego pozytywnie ))
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slawek Wojtczak Zobacz posta
    No ale nie powiesz chyba, że kwiatki ciekawsze niż ptaki, cooo?
    Sławku, wolę pierzę, ale jak byliśmy nad wiślanym wschodzie, to August z FP mi pożyczył Sigmę 150 f/2.8 i się nią trochę pobawiłem

Uprawnienia umieszczania postów