Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10
    Oszczędny w słowach Awatar JLz1
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Domyślnie Subaru Impreza WRX

Dawno niczego nie wrzucałem Zdjęcia powstały w marcu, więc trochę się nad nimi modliłem Proszę przymrużyć oko na to, że to sedan. Mnie też nie powala ten tył, ale nie zawsze można robić lambo. Dodatkowo na swoją obronę muszę powiedzieć, że w trakcie sesji garażowej miałem grypę żołądkową i dlatego jest jak jest. Starałem się zrobić coś z niczego i wszystko w obróbce właściwie jest jak chciałem i choćby pod tym względem te zdjęcia są przełomowe dla mnie. Na rigach widać prążki od mojego marnego filtru szarego a i tak zrobiłem z nimi to, co mogłem. Tylko z niektórych zdjęć usunąłem reklamy i tablice, ale to tylko na własne potrzeby. W kontekście publikacji nie ma to większego znaczenia. Jak zwykle wrzucam też trochę niespójnych bonusów, które powstały w obróbce pomiędzy głównym setem.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Bonusy:
    1'.

2'.

3'.

4'.

5'.

Oszczędny w słowach Awatar Kondi3012
    Miasto
    moje a w nim...

Domyślnie

Eeee, mi sedan się bardziej podoba z tym, że ostrzejsze linie tyłu nie do końca współgrają z łagodnym przodem, a co do zdjęć to w szczególności przypadły mi do gustu te ze środka
    Nikon D90 || MB-D80 || 18-105 VR || 80-200 f/2.8 D ED || SB-900

Domyślnie

Bardzo fajne zdjęcia, zwłaszcza te z wnętrza samochodu i zdecydowanie bardziej mi się podoba w kolorze niż ten bw z 1'
    tyle nikona było.. ale się zmyło..

Domyślnie

Jest dobrze. Nawet te przepały nie przeszkadzają.
    ...

Domyślnie

Bardzo fajna dynamika na 4,5

Domyślnie

Z tym, że nowa Impreza wygląda jak Lanos nic się nie zmieni... A zdjęcia na prawdę super. Nie można nic zarzucić. No, może nie pasuje mi ten kadr, gdzie auto jest z boku, ale czepiam się w tym momencie...

Bonusy - super

Miasto
    Gorzów Wlkp.

Domyślnie

Dzięki za opinie. Przyłożyłem się do tych zdjęć. Garażowe są dosyć nienaturalne i rozumiem, że nie wszystkim przypadną do gustu, ale chciałem się trochę zbliżyć do takiego trochę reklamowego look'u. Za to dynamiczne potraktowałem trochę łagodniej i nie żałuję tego

Domyślnie

Wszystkie prezentują się bardzo dobrze, też byłbym zadowolony z takimi efektami
    Będąc zmuszonymwyróżnię wszystkie bonusiki, pokazane detale, nie wiem czy to obróbka czy światło, nie ważne - prezentują się rewelacyjnie!
    blog|fejsbuk|flickr
    Z6II|20|35|50|85|500

Domyślnie

Przyłączam się do gratulacji.
    red light, dark room...

Miasto
    Gorzów Wlkp.

Domyślnie

"gratualacji" Dzięki!

Uprawnienia umieszczania postów