Szukaj
jakaś niebieska 1,2,3
D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....
ale to pracowałeś z młodymi sam chociaż przez chwile czy robiłeś z partyzanta?
Nie będę się rozpisywał i filozofował![]()
Polecam książkę : "Fotografia ślubna: Emocje uchwycone światłem" autor. David A.Ziser. bądź coś o kompozycji.
Każda fotka w centrum ... jak idą tą drogą => to można było ustawić ich gdzieś niżej w jednym dolnym punkcie ze złotego TRÓJPODZIAŁU (bądź aparacik przechylić w dół aparacik), i było by widać całą parę młodą + dłuuuuuuuuugą drogę przed nimi.
Na ostatniej fotce to wygląda od prawej patrząc, Panna Młoda, Młody, Drzewojakby szli razem
![]()
4- Młodemu wyrasta drzewo z głowy
6- trójpodział + ustawienie ich na samej górze i pokazanie drogi przed ...
Aha jako gość...to może fotki zachowaj dla siebie... bądź spróbuj oglądnąć fotki fotografa głównego i porównać do swoich kadrów. Albo się zdołujesz albo wyjdziesz na super szpeca
Ja nie znoszę centralnych kadrów... jeśli nie ma odpowiednich warunków dla nich. Nie znoszę uciętych stóp i sukni ślubnej tuż przy jej zakończeniach.
Najlepsza fotka nr 4
Obróbka średnia, szczególnie pierwsze 3 fotki. Na 3 nieźle CI szkiełko aberowało... ;/
Ale fajnie, że próbujesz, gdzieś trzeba się uczyć. Czym to robiłeś?
Balans bieli, nie widzisz ziemistej cery? KONIECZNIE czytaj i ucz się kadrowania. Pierwsze 3 nogi ucięte, 2,3 zaraz pod kolanem:/ Masz D700 i nie korzystasz w pełni z ustawień
NZ 6II, NZ 20mm 1.8, NZ 35mm 1.8, NZ 50mm 1.8, NZ 14-24 2.8
http://www.kubakoziol.pl - moja pasja, fotografia pejzażu
Skontaktuj się z nami