Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Domyślnie Weekendowo w Słowackim Raju-dzień I

Polecam przede wszystkim z Podlesoka przez Sucha Bele Klastorisko,a następnie "pod prąd" przez Mały Kysel (tutaj było przepięknie), Certova Sihot do Cingova.

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    Ostatnio edytowane przez markes1987 ; 28-08-2012 o 11:50
    www.facebook.com/marcinkesekfotografia/
    Nikon D700 + zakres ogniskowych od 14-400 + sb900 i sb910 + manfrotto + kilka szkieł pod M42 i dodatki

Domyślnie

No ładnie pokazane, nawet b&w tu mocno pasuje, podoba się.
    Byłem tam w 95 roku...
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

w tamtych latach to dopiero musiało być pięknie..
    Nikon D700 + zakres ogniskowych od 14-400 + sb900 i sb910 + manfrotto + kilka szkieł pod M42 i dodatki

Domyślnie

oj wierz mi było, zero komercji, wszystko takie sielskie i naturalne oraz mniej ludzi na szlakach o kulturze nie będę się już rozpisywał
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

wierze na słowo.. coraz ciężej jest znaleźć miejsca gdzie można chociaż na chwilę całkowicie odpocząć od cywilizacji w nietkniętym przez człowieka miejscu..

Domyślnie

Weź przykładowo nasze Tatry, tam ludzi od groma, często przypadkowi turyści którzy mają wielkie mniemanie o sobie w kwestii bycia nimi a nimi nie są. Teraz druga strona Tatr Słowackich, puste szlaki, większa szansa na "kontakt z przyrodą". Zupełnie wyludnionych miejsc nie ma a sporo podróżuję...
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Dla mnie np. bardzo szkoda, że pokazałeś nam to w b&w. Chciałbym kolor. Za to brawa za kadry i pomysł na same zdjęcia. Najbardziej 4 przykuła moja uwage. Nieostrości nieprzeszkadzają a wręcz uatrakcyjniają cały set. Jednak szkoda, że nie kolor.

Domyślnie

kolor bedzie prawdopodobnie z 2 dnia

Domyślnie

Bardzo fajne zdjęcia. Podoba mi się szczególnie sposób kadrowania (zwłaszcza na 2 i 6 nieźle zbudowane poszczególne plany). Obrobka mogłaby byc jak dla mnie troche bardziej kontrastowa (u mnie wyglada "szaro"). chętnie zobacze kolorowe zdjęcia.

Domyślnie

Fotosy ciekawe, w Słowackim Raju byłem dwa lata temu. Szlak Sucha Bela to faktycznie bardziej zjawisko socjologiczne niż krajobrazowe.

Cytat Zamieszczone przez moshica Zobacz posta
    Zupełnie wyludnionych miejsc nie ma a sporo podróżuję...
    Jedź do Finlandii, nawet w Helsinkach nie ma tłoku.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów