Szukaj
Ostatnio edytowane przez markes1987 ; 28-08-2012 o 11:50
www.facebook.com/marcinkesekfotografia/
Nikon D700 + zakres ogniskowych od 14-400 + sb900 i sb910 + manfrotto + kilka szkieł pod M42 i dodatki
w tamtych latach to dopiero musiało być pięknie..
Nikon D700 + zakres ogniskowych od 14-400 + sb900 i sb910 + manfrotto + kilka szkieł pod M42 i dodatki
wierze na słowo.. coraz ciężej jest znaleźć miejsca gdzie można chociaż na chwilę całkowicie odpocząć od cywilizacji w nietkniętym przez człowieka miejscu..
Weź przykładowo nasze Tatry, tam ludzi od groma, często przypadkowi turyści którzy mają wielkie mniemanie o sobie w kwestii bycia nimi a nimi nie są. Teraz druga strona Tatr Słowackich, puste szlaki, większa szansa na "kontakt z przyrodą". Zupełnie wyludnionych miejsc nie ma a sporo podróżuję...
Dla mnie np. bardzo szkoda, że pokazałeś nam to w b&w. Chciałbym kolor. Za to brawa za kadry i pomysł na same zdjęcia. Najbardziej 4 przykuła moja uwage. Nieostrości nieprzeszkadzają a wręcz uatrakcyjniają cały set. Jednak szkoda, że nie kolor.
kolor bedzie prawdopodobnie z 2 dnia![]()
Bardzo fajne zdjęcia. Podoba mi się szczególnie sposób kadrowania (zwłaszcza na 2 i 6 nieźle zbudowane poszczególne plany). Obrobka mogłaby byc jak dla mnie troche bardziej kontrastowa (u mnie wyglada "szaro"). chętnie zobacze kolorowe zdjęcia.
Skontaktuj się z nami