Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Marken na szaro

Domyślnie Marken na szaro

Witam,
    pierwsze próby z filtrem szarym. Proszę o wskazówki
    Reed
    Stopka w remoncie
    Flickr

Domyślnie

Zdjecie wydaje sie niedoswietlone, i bez kontrastu. Wydaje sie czystym RAW-em. Ladny kadr, ladny pion i uwazam, ze mozna duzo wiecej z tego wyciagnac. Na marginesie dodam, ze ten badyl po prawej na kamieniach troche mi przeszkadza, ale to tylko kosmetyka.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Racja z tym brakiem światła. Z niebem i wodą można jeszcze coś zrobić, ale kamienie to raczej sprawa przegrana... Szkoda, bo pionik miły dla oka.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    Zdjecie wydaje sie niedoswietlone, i bez kontrastu. Wydaje sie czystym RAW-em. Ladny kadr, ladny pion i uwazam, ze mozna duzo wiecej z tego wyciagnac. Na marginesie dodam, ze ten badyl po prawej na kamieniach troche mi przeszkadza, ale to tylko kosmetyka.
    Zgadzam się ze wszystkimi uwagami.

Domyślnie

No i koledzy maja racje, naswietlaj dluzej bo tutaj masz decydowanie za ciemno, ale zle nie jest, dobre poczatki z ND

Domyślnie

Dzieki chłopaki. Tak, spóźniłem się jakieś pół godziny. Ale skoro szedłem 30min na piechotę, to żal było nie zrobić zdjęć.
    Będę walczyć
    Reed
    Stopka w remoncie
    Flickr

Uprawnienia umieszczania postów