Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Ania

Domyślnie Ania

Kolejna Ania przed moim obiektywem. I jak zwykle zielony nie może być u mnie po prostu zielony, ech, takie zboczenie, ale uwieeeelbiam te suwaczki od kolorów

1.
    2.
    3.

Domyślnie

No więc tak...

1. Na pierwszym zdjęciu dziewczyna wygląda niewyraźnie i je postać mimo że jest cięta, zajmuje zaledwie 1/3 kadru.
    2. Na tym zdjęciu dziewczyna ma nienaturalnie wykrzywione nogi i coś nie tak z szyją.
    3. A na tym wygląda jakby ją przyłapano przed sikaniem.

A żartobliwie mówiąc, to całość można podsumować jednym zdaniem:
    "Kobieta kobiecie kobietą!"
    Fotografia jest jak magia...
    Prawie każdy posiada dziś różdżkę ale nie każdy potrafi czarować.

Domyślnie

1 - podoba mi się poza, nie podoba mi się dobór tła - cały jego dół praktycznie jest słaby, kolory dla mnie zbyt mało żywe, no i kadr - ja bym nie ciął głowy przy kadrze od pasa w górę
    2 - tu już lepiej, co do kadru to dałbym może ciut więcej góry z uwagi na kierunek "paczania" modelki. Ta perspektywa została zastosowana celowo, czy po prostu nie było jak umieścić aparatu wyżej?
    3 - byłoby chyba najfajniejsze, ale tu akurat poza mi kompletnie nie pasuje - ciekawiej by to chyba wyglądało gdyby modelka oparła plecy o to drzewo za nią

Intryguje mnie jedna sprawa - w jakim celu nabyłaś dwie 50-tki?
    | FB | BLOG |

Domyślnie

jedną dostałam, drugiej jeszcze nie sprzedałam :>
    z nogami jak na dwójce cały czas robiła, nie sposób było oduczyć! a całkowicie i zupełnie kadr celowy.
    lubię mało żywe kolory.

generalnie nie lubię pstrykanek bez pomysłu na maxmodels dla modelki z 'fajnym bokehem', ale młoda to jeszcze dziewoja i tak chciała, a że ładnie prosiła... hm, no cóż. dzięki

Uprawnienia umieszczania postów