Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Domyślnie Rudawy- Dolina Bobru

Ogladając fantastyczne prace Ostrytuxa stwierdziłem, że też spróbuje. Poniżej efekt porannej wizyty na Sokoliku. Tylko mgieł brakowało, ale za to czas umilała ekipa z sprzętem Canona, którą serdecznie pozdrawiam.
    1.
    D....,TC-14II

Domyślnie

Ciasno ...
    Czerp więcej z Wzorca, o którym wspomniałeś...
    NIKON

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Radek_1 Zobacz posta
    Ciasno ...
    Czerp więcej z Wzorca, o którym wspomniałeś...
    Znaczy się naśladuj?

Taka była wizja Olomira i nie ma co jej odnosić do Ostrego. Każdy ma swój punkt widzenia. Mi się podoba.

Domyślnie

Tez tak uwazam jak FHR, samo zdjecie nie do konca podchodzi mi obrobkowo, mam wrazenie pozostalosci jakiegos odszumiania, albo czegos co spowodowalo "splatikowienie" drzew, ale sam kadr i widoczek wspanialy.

Domyślnie

Dzięki za opinie. Szerzej troszkę .
    2.
    D....,TC-14II

Domyślnie

Obrobka taka sama, ale kadr przyjemniejszy, choc pierwszy pion nie byl zly.....ladne warunki trafiles.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Obrobka taka sama, ale kadr przyjemniejszy, choc pierwszy pion nie byl zly.....ladne warunki trafiles.
    Byłem pierwszy raz. Mimo przeglądania pogody, deszczu dzień wcześniej rano nie było prawie mgieł. Canonierzy po wejściu stwierdzili, że bedzie porażka. Na pewno wybiorę się jeszcze raz.
    D....,TC-14II

Domyślnie

Mi właśnie ten pionik podchodzi, przez to że właśnie jest tak lekko ciasno, przydało by się obróbką oddzielić od siebie poszczególne plany, fota nabrała by przestrzeni.
    Poziom też całkiem przyjemny ale uwaga jak wyżej
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Kadrowo myślę, że jest OK, natomiast pojawiły się uwagi co do obróbki a mnie się wydaje, że zbyt je skompresowałeś do publikacji
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Kadrowo, poziom o wiele bardziej mi sie widzi.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów