Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: Za bramą

Domyślnie

Znam,widziałem jest super
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Oszczędny w słowach
    Miasto
    BabaJagaland

Domyślnie

To zdjęcie zatrzymuje na dłużej , znakomite względem treści jak również techniki.

Domyślnie

Od razu oczy się śmieją do takiego obrazu! Super!!!
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Domyślnie

To zdjęcie bardzo mi się podoba, patrzyłem wielokrotnie i nie mogłem się zebrać do ujęcia w słowa swoich wrażeń, więc poprzestanę na tym.
    Żeby uczynić zadość tradycji przyczepienia się do czegokolwiek to powiem, że mógłby być odrobinkę jaśniejszy pierwszoplanowy mur, zwłaszcza po prawej.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Wróciłem i popaczałem raz jeszcze... Diablo mi się podoba, będę to kopiował z pełną świadomością kiedy tylko trafię na podobne warunki... Zdrów!
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Domyślnie

Witam

Świetnie wypatrzony motyw. Klimatycznie podany. Miodzio!

pozdrawiam
    Po prostu NIKON
    Aaaa takie tam.....

Domyślnie

Świetne - bez dwóch zdań.

Domyślnie

Klasa zdjęcie, bardzo dobra kompozycja i nastrój. Prawa część muru bramy rzeczywiście mogłaby mieć trochę detalu, ale nie wpływa to na odbiór estetyczny zdjęcia.

Thumbs up

Śliczne i bardzo, bardzo nastrojowe.
    Piękny temat, stare chałupki w zimowej nocnej szacie. Padający śnieg w strugach światła z latarni oraz w oddali widoczne zarysy wieży kościelnej dodają mnóstwo uroku. Całość zgrabnie zamknięta starą bramą z cegły tworzy piękny i niezapomniany obraz z dawnych lat.

Już dawno nie widziałem tak dobrego zdjęcia.
    Moje gratulacje.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów