Znam,widziałem jest super![]()
Szukaj
Znam,widziałem jest super![]()
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
To zdjęcie zatrzymuje na dłużej , znakomite względem treści jak również techniki.
Od razu oczy się śmieją do takiego obrazu! Super!!!
D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE
To zdjęcie bardzo mi się podoba, patrzyłem wielokrotnie i nie mogłem się zebrać do ujęcia w słowa swoich wrażeń, więc poprzestanę na tym.
Żeby uczynić zadość tradycji przyczepienia się do czegokolwiekto powiem, że mógłby być odrobinkę jaśniejszy pierwszoplanowy mur, zwłaszcza po prawej.
A new shit has come to light...
Wróciłem i popaczałem raz jeszcze... Diablo mi się podoba, będę to kopiował z pełną świadomością kiedy tylko trafię na podobne warunki...Zdrów!
D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE
Witam
Świetnie wypatrzony motyw. Klimatycznie podany. Miodzio!
pozdrawiam
Po prostu NIKON
Aaaa takie tam.....
Świetne - bez dwóch zdań.
Klasa zdjęcie, bardzo dobra kompozycja i nastrój. Prawa część muru bramy rzeczywiście mogłaby mieć trochę detalu, ale nie wpływa to na odbiór estetyczny zdjęcia.
Śliczne i bardzo, bardzo nastrojowe.
Piękny temat, stare chałupki w zimowej nocnej szacie. Padający śnieg w strugach światła z latarni oraz w oddali widoczne zarysy wieży kościelnej dodają mnóstwo uroku. Całość zgrabnie zamknięta starą bramą z cegły tworzy piękny i niezapomniany obraz z dawnych lat.
Już dawno nie widziałem tak dobrego zdjęcia.
Moje gratulacje.
Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.
Skontaktuj się z nami