Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: Zew natury

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

No ale jak ktoś nie wie co to prawdziwa fotografia przyrodnicza, nie wie co to czuć odór swego potu po dojsciu do czatowni czy zmarzniete i zastale konczyny po parunastu godzinach czatowania, to skad moze wiedziec ze szkło moze zaparowac ?

Swoją drogą jak tak mialem pod koniec sierpnia, ze jak szkło było wystawione od ok 4 rano i trwalo dzielnie do 5.10, tak gdy juz mozna bylo dzialac - 5.18 - wsio zaszło "mgiełka" - nie tylko filtr, lecz jeszcze przednia soczewka. Masakra A nastepnego dnia juz modeli nie bylo ale to jest urok dzikiej, nie parkowo-ohazetowej fotografii

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TMB Zobacz posta
    No ale jak ktoś nie wie co to prawdziwa fotografia przyrodnicza, nie wie co to czuć odór swego potu po dojsciu do czatowni czy zmarzniete i zastale konczyny po parunastu godzinach czatowania, to skad moze wiedziec ze szkło moze zaparowac
    Ja akurat siedziałem kilka razy długo w budzie i wiem co znaczy mieć skostniałe stopy i ręce... Więc wiem, że szkło może zaparować...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mycza Zobacz posta
    Ja akurat siedziałem kilka razy długo w budzie i wiem co znaczy mieć skostniałe stopy i ręce... Więc wiem, że szkło może zaparować...
    I gitara gra, Panie Moj

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów