Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Obiekt w ruchu

Red face Obiekt w ruchu

witam mam pytanie czy ustawienie trybu na sportowy czy też może inne opcje w D80 konkretnie obiekt w tańcu
    jakie ustawienia będą wskazane

Domyślnie

Przeczytaj jakakolwiek ksiazek o fotografii, zeby to zrozumial a nie wyslugiwal sie automatami... Skad do cholery aparat ma wiedziec, ze ty chcesz uzyskac "zamrozone" postaci?
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Przeczytaj jakakolwiek ksiazek o fotografii, zeby to zrozumial a nie wyslugiwal sie automatami... Skad do cholery aparat ma wiedziec, ze ty chcesz uzyskac "zamrozone" postaci?
    Może mu powiedzieć do ucha, może zrozumie

Cytat Zamieszczone przez ozarek Zobacz posta
    Może mu powiedzieć do ucha, może zrozumie
    Albo napisać na kartce i wetrzeć, tak jak to kosmici robią....
    ... w reklamie KitKat-a

... goście są nie do wyjęcia

Sorki za trolowanie ale plułem kawą cały ekran.

Domyślnie

Witam! Ja wszystko rozumiem, ale są pewne granice. "Paranoid" po to właśnie masz aparat cyfrowy. Nie bój się robić zdjęć. Potem możesz je po prostu skasować! I tak w nieskończoność, aż będziesz zadowolony z osiągnietych efektów. Nikt przeciez nie mówił, że będzie łatwo!
    D90

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez toms73 Zobacz posta
    Witam! Ja wszystko rozumiem, ale są pewne granice. "Paranoid" po to właśnie masz aparat cyfrowy. Nie bój się robić zdjęć. Potem możesz je po prostu skasować! I tak w nieskończoność, aż będziesz zadowolony z osiągnietych efektów.
    No popatrz, a ja naiwny myślałem że perpetum mobile nie istnieje.
    pozdrawiam Krzysiaczek

Domyślnie

A za jakiś czas będze wątek pod tytułem: "Ile wytrzyma D80? - mam go od miesiąca i już ma na liczniku 20 tys. zdjęć"
    Jacek

Uprawnienia umieszczania postów