Szukaj
Genialne ... Cóż można więcej powiedzieć. Świetna modelka a i obróbka bardzo mi się podoba. Najlepsza 4 imho.
D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3
Fajna sceneria w tych wrzosach. Ładne zdjęcia.
7. bardzo mi się podoba, trochę tajemnicze, subtelne - klasa. Galeria w stopce (MEKSYK) również rewelacyjnie. Gratuluje![]()
Dziewczyna wygląda bardzo naturalnie. Pasuje to bez wątpienia do tych subtelnych stylizacji. Kolory są genialne. To "przyćmienie" to zabawa z ekspozycją? I pierwsze, co mi się rzuciło w oczy, to "moje" majtki, nie ukrywam.![]()
d5000
KOBIETA
suuper kolory, z czego obrazek?
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
dzieki, przez telefon nie widac, ale sprawdzilem i w przegladarce : )
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
D90 | N18-105/3,5-5,6G ED VR | N35/1,8G | N50/1,8G + pierścionki | N55-300/4,5-5,6G ED VR |
Skontaktuj się z nami