Szukaj
Podpis niezgodny z regulaminem - komercja
poza pierwszym razi mnie perspektywa i przerysowanie
_____
D90 | D500
a dla mnie bardzo dobre, lubie przerysowania ze smakiem. good job!
Ja nie lubię przerysowań i nie wiem czy to zboczenie już, ale nie lubię także jak kadr ucina: kawałek ręki, kawałek ubrania.
1 mi się najbardziej podoba
7 tło troszkę mi przeszkadza gdyby filary ułożyły się tak, aby nie było widać wolnej przestrzeni między nimi była by rewelacyjna praca
wlasnie obejrzalam te zdjecia w confashion. troszke tam za duzo tych fot wrzucili, szybko sie nudzi bo stylizacje i ujecia dosc podobne. Po 4 stronach juz miacham ochote przewrocic na kolejna sesje... ale za to odpowiada raczej redakcja a nie Ty. Tu zdecydowanie lepiej sie oglada!!!!! przerysowania bardzo fajne, nie musi sie wszystkim podobac, ale to dosc czesty zabieg w edytorialach i ogolnie akceptowalny. Rozniez ucinanie wszystkich czesci ciala jest jak najbardziej na miejscu - poprawna fotografie zostawiamy podrecznikom
ogolnie swietna sesja (okrojona wole) Fantastyczna stylizacja. Pamietaj tylko ze w tej dziedzinie fotografii prasowanie ciuchow to MUS!!! i za takie niedopatrzenia bedziesz niestety odpowiadal Ty:P
milo sie patrzy jak sie rozwijasz estetycznie i warsztatowo!!!
pozdrawiam cieplo!
1,4,5 ze wskazaniem na 5 i 1 - te "kupuję"
8,9 - nie - kolumny nei układają się tak dobrze by tworzyć kompozycję cieszącą oko
Świetna robota. Piękne stroje. Makijaż o dziwo też mi odpowiada do stylizacji. Jakość ujęć trochę pływa, ale wrażenie ogólne jest bardzo dobre. Jedynka wyszła rewelacyjnie - światło, odpowiednia obróbka, smaczek w postaci interesujących przejść różów na twarzy, oświetlenie z trójkątem - wszystko tu gra. Nawet ta plama flary (chyba) urozmaica obraz.
Coś mnie przyciąga do siódemki. Mimo małych zgrzytów kadrowych, to ujęcie coś w sobie ma - chyba linie ciała, łuki połączone z modelunkiem ciała, światłem - miękkość, a zarazem ostrość - dosłowność i delikatność. Specyficzny i wciągający wizerunek w dziwacznie podanej kompozycji.
Ostatnio edytowane przez mOSAd ; 26-09-2012 o 01:12
4. Tak. Mocne rysunki.
Skontaktuj się z nami