Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 32 z 32

Domyślnie

Kup normalny zasilacz jezeli chcesz sie bawic w OC. Ten sie do tego nie nadaje.
    Druga sprawa ile W. z zasilacza będę potrzebował do j.w. - oczywiście z zintegrowaną grafą!
    Nie chodzi o ilosc W nawet, tylko o jakosc zasilacza. Ja polecam kupno Corsair TX/HX, najmniejszego jaki jest. To jest wiekszy wydatek, ale jednoczesnie jest to sprzet na pare lat bo standardy ( raczej :P ) sie nie zmienia w tym czasie, a jest to sprzet z 5 letnia gwarancja ktory podziala i nie bedzie robil problemow przy OC. Rowniez sprawnosc jego jest lepsza, co w pewnym, dosc malym stopniu moze przelozyc sie na rachunki jezeli komputer bedziesz mial wlaczony dlugo.
    Nurtuje mnie sprawa ile Ghz procesora wykorzystam w rawach - ktoś na pclabie napisał że Lightroomie to 4,6 jest nie wystarczająco.
    Co to znaczy nie jest wystarczajaco? Glupoty ludzie pisza. Nie zauwazysz ogromnej roznicy miedzy 4.2 a 4.6 przy pracy z jednym RAWem. Przy pracy z 100 naraz, pewnie juz tak.
    Kup dobre chlodzenie, dobra bude, podkrec procka do 4.2 zostawiajac turbo ( nie wiem jak na tej plycie to bedzie sobie radzic ) i wszelkie technologie oszczedzania energii, etc wlaczone i processor bedzie dynamicznie dostosowywyal predkosc pracy do obciazenia - najrozsadniejsza opcja. Twarde ustawienia OC sa dla maniakow.
    d70s + N18-70 + N55-200

Domyślnie

Tej płyty jeszcze nie mam, procesora też. Narazie jestem w fazie projektu więc wszystko się może jeszcze zmienić.
    Ta płyta to tak na szybko po poradach na innych forach.
    D610 D70 N80-200/2,8 P200/4 N102/2,5 Taku55/1,8 ~135 N18-70, Pixma IP4700+OCP tetenal photo silk & fomei nano pearl

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów