Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 35

Wątek: Alicja - b&w

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Super! Najlepsza dla mnie 1 - w BW.
    3 jest już chyba jak dla mnie ciut za blisko porcelanowej lalki.
    Nikon D7000 | Sigma 18-50 EX DC MACRO HSM | Nikkor 10.5 AF Fisheye 2.8G | Sigma 70-200 2.8 APO HSM MACRO | Sigma 50 1.4 EX DG HSM

Domyślnie

z mojego również amatorskiego punktu widzenia 3ka jest prawie tak samo piękna jak 1ka podoba mi się ta "wyblakła kolorystyka"

Domyślnie

w BW genialne, kolor faktycznie troszkę średnio, ale kadry jak dla mnie bomba!

Domyślnie

1 wyśmienita.
    D700+Grip
    N28 1,8G | N50/1,8D | N85/1,8D | SB 700

D5200+18-55

Domyślnie

1 rewelacyjny kadr
    natomiast jeżeli chodzi o obróbkę to ja pomimo b. częstego kontaktu z fotografią, lubię bardziej naturalne podejście;
    przy 1 jakby oczki i ich okolice trochę mniej świeciły byłoby bardziej intrygująco, przy kolorowych obróbka przeszkadza mi w odbiorze, czyt. za bardzo ją widzę
    ALE nie piszę, że to źle; po mi osobiście bardziej podobałoby się tak jak napisałem (:

I jeszcze gratulację dal modelki/aktorki - potrafi być bardzo naturalna (tak przynajmniej to wygląda).
    "Z pasją fotografuj życie, ale nie zapomnij i żyć z pasją" Z. Kamm

Domyślnie

1. Delikatnie za jasne białka w oczach... ale to już może mój monitor. Usta bym przyciemnił kontury, delikatnie i byłby miód.
    1. Kadrowo super.

2. yyy moim zdaniem głowa chce wypaść z kadru... znaczy leci w lewo, a tam już kończy się foto bo z tyłu głowy więcej miejsca.
    2. Lekko bym wyprostował modelkę, albo skadrowałbym to w 1/3 ale prawej strony.
    2. Obróbka bardzo fajna. Oczki są troszkę nienaturalnie niebieskie. Ale bardziej bym się tym kadrowaniem przejmował niż oczami .
    "Nikon"

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Jedynka jest ciasna. Przydałoby się więcej lewej. Trójka kadrowo wypada lepiej.

Domyślnie

noooo czapki z głów, dawno nic tutaj nie przykuło mojej uwagi jak ten cz.bialy portret!
    500px.com/kubasikorski

Domyślnie

Jedynka wymiata. Wszystko pasuje - pespektywa, BW, oczy, imię (no ale to już chyba nie Twoja zasługa ). I piegi .
    Trójka nie tak znakomita (może to wina mojego monitora) - chociaż oczy bardzo się wyróżniają, jak dla mnie fajnie wyszły.

Domyślnie

dziękuje wszystkim za miłe słowa oraz co najważniejsze - bardzo cenne porady! na pewno Wasze wskazówki będą bardzo pomocne w następnych sesjach
    Chciałem jeszcze napisać, że Alicja pozowała po raz pierwszy.... Była to sesja bardziej o tematyce tanecznej, a kadry które tu pokazałem były takim uzupełnieniem sesji

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów