Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Wątek: Alicja - b&w

Domyślnie

Pierwsze naprawdę bardzo ładne. Drugie już niestety nie ma tego uroku.
    D750, N50/1.8G, N35/2.0D, N70-200 VRII, SB-900 /.................... Sony A7II, S28/2.0, Zeiss 55/1.8, Helios 44 ....................... / EIZO CS240.

http://www.warszawa-fotograf.pl/

Domyślnie

Zdecydowanie 1 bardzo fajna, ale zwrócę uwagę na kadr, u góry już ucina włosy dziewczynie to mi przeszkadza.

Domyślnie

jedynki chyba już nic przebije

Domyślnie

Po zobaczeniu EXIFA padłem na kolana.
    Już wiem czego mam wymagać od siebie i swojego sprzętu.
    Na 1 nie można się przyczepić do niczego.
    Na 2 przydałoby się lekkie prostowanie kadru. I daj 2 w czarno-białym klimacie jak 1. Będzie GIT.

Generalnie SZACUNEK.
    Fotografia jest jak magia...
    Prawie każdy posiada dziś różdżkę ale nie każdy potrafi czarować.

Domyślnie

Pierwsze jest rewelacyjne! Strasznie mi się podoba - spojrzenie jest "hipnotajzing"
    12 14 28 35 85

Domyślnie

a ja bym przesunął kadr w prawo na 2 fotce i tyle
    brak sygnatury

Domyślnie

dziękuje za miłe słowa i podpowiedzi cieszę się, że zdjęcia Alicji Wam się spodobały, tym bardziej że była to jej pierwsza sesja, a i ja dopiero się ucze... Dorzucam kolejne zdjęcie, trochę niższa perspektywa (dla Złośnicy ) niż w jedynce oraz inna obróbka, zapraszam:

3.
    Ostatnio edytowane przez artman ; 15-09-2012 o 15:00

Domyślnie

Jest fajnie. Kolor nie wyszedł jednak najlepiej. Gryzie się tu wyblakła barwa ust z całością, a do tego jakieś przypadkowe zielenie. Przemyślałbym zatem obróbkę kolorową. Pewnie jakieś crossy zaryzykował bardziej odważne. Nie wiem, na pewno coś się da ciekawego wyciągnąć. Zawsze jest B&W w rezerwie, bo zdjęcia w porządku. Na jedynce oczy robią wrażenie. Wszędzie kadry są... niepewne. Od razu widać, że da się je poprawić i to znacznie. Ale ważne, że oko do światła jest dobre - drobiazgi da się wypracować.

Domyślnie

dzięki na pewno wskazówki okażą się pomocne

Domyślnie

Piękne dziewcze, ładnie podkreślone oczy i piegi z mojego amatorskiego punku widzenia

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów