Pierwsze naprawdę bardzo ładne. Drugie już niestety nie ma tego uroku.
Szukaj
Pierwsze naprawdę bardzo ładne. Drugie już niestety nie ma tego uroku.
D750, N50/1.8G, N35/2.0D, N70-200 VRII, SB-900 /.................... Sony A7II, S28/2.0, Zeiss 55/1.8, Helios 44 ....................... / EIZO CS240.
http://www.warszawa-fotograf.pl/
Zdecydowanie 1 bardzo fajna, ale zwrócę uwagę na kadr, u góry już ucina włosy dziewczynie to mi przeszkadza.
Po zobaczeniu EXIFA padłem na kolana.![]()
Już wiem czego mam wymagać od siebie i swojego sprzętu.
Na 1 nie można się przyczepić do niczego.
Na 2 przydałoby się lekkie prostowanie kadru. I daj 2 w czarno-białym klimacie jak 1. Będzie GIT.
Generalnie SZACUNEK.
Fotografia jest jak magia...
Prawie każdy posiada dziś różdżkę ale nie każdy potrafi czarować.
Pierwsze jest rewelacyjne! Strasznie mi się podoba - spojrzenie jest "hipnotajzing"![]()
12 14 28 35 85
a ja bym przesunął kadr w prawo na 2 fotce i tyle![]()
brak sygnatury
dziękuje za miłe słowa i podpowiedzicieszę się, że zdjęcia Alicji Wam się spodobały, tym bardziej że była to jej pierwsza sesja, a i ja dopiero się ucze
... Dorzucam kolejne zdjęcie, trochę niższa perspektywa (dla Złośnicy
) niż w jedynce oraz inna obróbka, zapraszam:
3.
Ostatnio edytowane przez artman ; 15-09-2012 o 15:00
Jest fajnie. Kolor nie wyszedł jednak najlepiej. Gryzie się tu wyblakła barwa ust z całością, a do tego jakieś przypadkowe zielenie. Przemyślałbym zatem obróbkę kolorową. Pewnie jakieś crossy zaryzykował bardziej odważne. Nie wiem, na pewno coś się da ciekawego wyciągnąć. Zawsze jest B&W w rezerwie, bo zdjęcia w porządku. Na jedynce oczy robią wrażenie. Wszędzie kadry są... niepewne. Od razu widać, że da się je poprawić i to znacznie. Ale ważne, że oko do światła jest dobre - drobiazgi da się wypracować.
dziękina pewno wskazówki okażą się pomocne
![]()
Piękne dziewcze, ładnie podkreślone oczy i piegiz mojego amatorskiego punku widzenia
![]()
Skontaktuj się z nami