Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Wreszcie udało mi się znaleźć naiwniaków, którzy zgodzili się zapłacić za te kilkanaście godzin mojej ciężkiej pracy ...!!!!

Co prawda zdjęć z tego ślubu na focilem odrobinkę więcej, ale tu przedstawię tylko te kilka (moim zdaniem) godnych uwagi:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

I bonus...
    Moje najlepsze nie pozowane fotoze slubu...

Oczywiście jest to ślub norweski, którego przebieg wygląda zupełnie inaczej. Nie ma pleneru tydzień po. Ceremonia trwa 30 min a czas na plener zaczyna się od wyjścia z kościoła i trwa 1,5h, po czym para młoda wraca na uroczysty obiad....

Takie info dla panów i pan slubniakowych... Zrobienie całodniowego plenerku na luzaku, przy tym co tu widzicie to jak 10h czekania z aparatem na plazy na wlasciwe swiatlo...

Ps... Mimo robienia fotek dosłownie w biegu... znalazłem czas na ustawienie (wyrwanego z gosci weselnych) pomocnika z trawelpaczkiem i lampeczka podpieta pod 50 cm umbrele...

Wybaczcie drobne niedociagniecia...

ps.... pan PROfesjonalista z pod numeru 8 to prawdopodobnie papas panny mlodej... Ktory baz jakichkolwiek skrupułów (niczym szef mafiiiii) wyskakiwal mi co jakis czas przed obiektyw ze swoja niezastapiona malpka i beznamietnie rozswietlal kościół swoja "osoba"... Az sie lza w oku kreci... Zaloze sie ze ze moje fotki przy jego bezwstydliwej tworczosci napewno wygladaly by jak robione z ukrycia
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 06-10-2012 o 15:19 Powód: Korzystamy z opcji ''edytuj'', "skropolow", "kosciul"

Uprawnienia umieszczania postów