Szukaj
1kę bym inaczej skadrowała. Jakoś tak jest, że jak model patrzy w jakąś stronę to po tej stronie powinno być więcej miejsca- lepiej się na to patrzyChociaż mina też nie jest chyba najszczęśliwsza
Jakbym miała wybierać - 2ka w kolorze
3- super- i kadr i obróbka bardzo mi leży
4 i 5 też fajne![]()
3-ka best...
======================================
D4s,D4,D700,2xN24-70,N70-200,N70-300,N85,N50,SB700,2xSB910, DJI Phantom 2V+, DJI MAVIC, DJI OSMO...żaden ze mnie fotograf.
3ka fajna.
3-ka fajna, ale podobna do tej z poprzedniego setu. Mi podoba się też 4-ka - przy tak mocnym świetle moim zdaniem wyszła bardzo przyzwoicie. Piękna dziewczyna.
O! Dobrze wiedzieć, będę o tym pamiętał
4-ka faktycznie w mocnym świetle, dlatego też cienie na prawym policzku wyciągane blendą
Wszystkim dziękuje bardzo za odzew
Na koniec dodaje jeszcze jedno zdjęcie:
6.
Dla mnie 3 i 6 najlepsze, piękna dziewczyna.
Powiedz coś o obróbce![]()
No piękna, pięknaDzieki.
Jeżeli chodzi o obróbkę nic nadzwyczajnego:
-Dwukrotna duplikacja warstwy, środkowa B&W, górna normalna. Na niej ustawiam tryb mieszania, koryguje kolor i poziomy wedle tego co mi się podoba. Później zabawa z kryciem tych warstw.
-Pędzel korekcyjny, nastepnie raczej standardowe wygładzanie skóry, czyli trzy warstwy (mediana, filtr górnoprzepustowy i ostatnia z maską), znów zabawa z kryciem.
-Podkreślenie cieni i światła, ale nie Dodge Tool, tylko nowa warstwa na ściemnianie/rozjaśnianie i pędzel z danym kolorem.
I to wsio![]()
Skontaktuj się z nami