Jak w tytule, przed wczoraj wszystko bylo ok, wczoraj rano nie laduja sie niektore strony, provider to UPC i do wczoraj myslalem, ze padl jakis serwer w Polsce, ale wieczorem poprosilem kilka znajomych osob o sprawdzenie i problem jest tylko u mnie na desktopie, laptopie i telefonach.....
Chodzi o strone tvn24.pl, wyborcza.pl, gazeta.pl, peb.pl, narazie te zaobserwowalem jako nie do konca dzialajace, wyborcza.pl i gazeta.pl sa wyswietlane jak informacja "nie znaleziono serwera", tvn.pl dziala bez problemu a tvn24.pl wlacza sie po jakis 3 minutach oczekiwania, peb.pl raz dziala a raz nie.
Przegladarki na ktorych sprawdzalem chrome, IE, firefox (najnowszy), wyczyszczone ciasteczka, zrestartowany router, odnowiony adres IP.....ktos ma jakis pomysl, czy mam dzwonic do UPC?
Problem nie lezy po stronie mojego komputera, bo jak napisalem wystepuje na dwoch smartfonach pod wifi, laptopie pod wifi i desktopie pod LANem.......telefony bez problemu otwieraja te strony a komputery podpiete przez 3G dzialaja bez problemu.
Ktos ma jakis pomysl?
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami