Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Sylwia

Domyślnie

bardzo fajnie, chłodno ... ale mi bardzo pasuje

Domyślnie

Modelka piękna, chłód rzeczywiście nie przeszkadza w tej scenerii (kamienie). Jedyne, co "boli", to ucięte łapki.

Domyślnie

Dwójka najlepsza. 1 i 3 szkoda uciętych rąk/dłoni.Do tego siniak na trójce(prawa ręka) i paproch na sukience. Mój subiektywny odbiór.
    Ostatnio edytowane przez przemo1978 ; 10-09-2012 o 00:22 Powód: literówka

Domyślnie

modelina świetna, zdjęcia średnie jak od ciebie. Rzuca mi się zafarb lewej ręki modelki od środka na 2 i sine nogi.
    Po za tym ok.
    Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...

Domyślnie

1 ciecie palców mz nie do przyjecia.. niebieski mocny zafarb na włosach i brzydki kolor na rece
    2 niefortunnie ulozona lewa noga modelki schowana stopa nei sprzyja zdjeciu.. znow niebieski zafarb i sinosc nogi nie do przyjecia
    3 znow ciecia rąk złe a do tego ta sina fioletowa noga prawa modelki dopelnila slabe zdjecia pozatym linia sukienki na klatce piersiowej nie do przyjecia.. poprostu brzydko to wyglada.
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Stanowczo za dużo niebieskiego i nie wiem jak reszta, ale mam zastrzeżenia co do sukienki, która przynajmniej w tych pozach oszpeca modelkę. Nie wiem jak to się fachowo nazywa, ale chodzi mi o ten falbanek.
    D90 | N18-105/3,5-5,6G ED VR | N35/1,8G | N50/1,8G + pierścionki | N55-300/4,5-5,6G ED VR |

Domyślnie

Modelka jest przecudowna! Nie pasuja mi te ciecia reki na 1 i 3 i ten niebieski zafarb. Gdyby nie to byloby rewelacyjnie przynajmniej dla mnie.

Domyślnie

Kadrowe błędy wytknął celnie hanibal...wiem, ze taki był zamiar - to nie miał być set o naturalnej kolorystyce ale kolor sukienki - jej "odcięcie" na granicy z ciałem dziewczyny wygląda źle... Nie pozostaje mi nic innego jak dołączyć do grona pochlebców dziewczyny - naprawdę fajna - ma w sobie to coś....

Uprawnienia umieszczania postów