Cytat Zamieszczone przez bogdi64 Zobacz posta
ja właśnie czekam na R2 - mam od początku zrobione grubo ponad 200 tyś fotek, bez zająknięcia, w czasie deszczu, śniegu, pyłu nawet go nie chowam do torby, obiektyw bez najmniejszego luzu (a patrzę się na mojego nikkora 18-200, którego mam dużo krócej i dużo mniej go używam to przy sonówce już złom), cisza i jeszcze raz cisza, robisz gdzie chcesz i tak tego nikt nie usłyszy (czego już inne bezlusterkowce nie posiadają - niestety), aku na ponad 2000 fotek (po co ja kupowałem dodatkowe ?) synchronizacja lampy do 1/2000 sek (zewnętrznej i wewnętrznej), górny wyświetlacz (umiejscowienie bajka) tylna ścianka na klawisze funkcyjne, foto z żaby bezstresowe, guziki od kurtki go nie rysują, i można sobie zrobić autoportret , ogniskowa 24-120 w 95% dla mnie całkowicie wystarczająca (24mm f 2,, choć ma i wspólną cechę z nikonem - gumy na gripie odpadły - czy na pewno ten aparat robił sony ?
Zapomniałeś dodać o możliwości ostrzenia na dowolny punkt matrycy i tym że jak robisz czarno-białe zdjęcie, to takim je widzisz w wizjerze.