Do RX-1 jest zewnętrzny wizjer jakby ale rozumiem, ze to już wtedy nie jest takie kompaktowe. Rozumiem, ze są rożne ficzery w aparatach ale czy FF nie przemawia na korzyść RX1?
Szukaj
Do RX-1 jest zewnętrzny wizjer jakby ale rozumiem, ze to już wtedy nie jest takie kompaktowe. Rozumiem, ze są rożne ficzery w aparatach ale czy FF nie przemawia na korzyść RX1?
Jak dla kogoś ff jest priorytetem to czemu nie, z drugiej strony robią się ciekawsze ceny na pierwszą wer. A7
Szkoda, że nie dali takiego sprytnego, chowanego wizjerka jak w RX100 - może w kolejnej odsłonie?
Pozdr
Teraz ten wizjerek pakują wszędzie, więc i nowym RX mógłby się pojawić.
Szacuję, że jeśli takie cudo się pojawi, może mieć wklęsłą matrycę, BSI i wizjer. No i cenę na poziomie Leiki Q![]()
Z zeszłego roku:
1.
2.
3.
Odnośnie wyświetlacza bardzo polecam szybkę ochronną GGS dedykowaną do RX100/RX1.
Przy trzymaniu i ochronie aparatu bardzo pomaga osłona przeciwsłoneczna. Jak kupiłem na ebayu JJC, dokładnie taką samą jak oryginał za 1/4 ceny. Jakość wykonania bardzo dobra, po roku bez śladów użytkowania.
Michal
Pomału wciąga mnie ta matryca...(3.)
D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900
Prześliczne.... normalnie prześliczne. Echh.... Dalej mi smaku robicie....
To skoro jesteśmy w temacie motoryzacyjnym...
Ogólnie podobają mi się kolorki ale nie wiem czy nie są przesadzone. Fajnie te kolory wyglądają na samochodach ale już ta zielona trawa czy obroża na zdjęciu z kotkiem mnie trochę rażą.
Nie znam się na marketingu ale jakby kosztowały ok 4 tys. to by się sprzedawały jak świeże bułeczki a tak to w sumie nie wiadomo czy ktoś je jeszcze kupuje.
Skontaktuj się z nami