Close

Strona 36 z 55 PierwszyPierwszy ... 26343536373846 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 351 do 360 z 542

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qbic Zobacz posta
    KLAPA.

http://www.optyczne.pl/205.6-Test_ap...3%B3w_RAW.html

Grzebane RAWy, na zdjęciu iso 100 +4EV brak kolorowego szumu, żałosne.
    Muszę wycofać się z tego co napisałem o mocnym grzebaniu w RAWach przez Sony.
    Optyczni najwyraźniej nie umieją obsługiwać ACR/LR i wprowadzają czytelników w błąd.

Sony nie usuwa szumu kolorowego w RAW, przynajmniej nie było to widoczne na samplach które widziałem na innych portalach testujących i przy samodzielnym wywoływaniu RAWów.

Domyślnie

Dajcie już sobie spokój z optyczne.pl Większość tych ich "testów" jest nic nie warta.

Domyślnie

Zawsze jak dostawałem do ręki jakiegoś zenita kiedyś, to pierwsze co robiłem to zdejmowałem z niego cały ten skórzany przyodziewek.
    Völkchlor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    Zawsze jak dostawałem do ręki jakiegoś zenita kiedyś, to pierwsze co robiłem to zdejmowałem z niego cały ten skórzany przyodziewek.
    Ty świntuchu!

Domyślnie

No nie kręcą mnie lateksy, co zrobic
    Völkchlor

Domyślnie

Właściciele Fuji byliby zachwyceni tymi paskami

Domyślnie

Ja trochę nie czaję po co te wszystkie 'uzdatniacze' obudowy. Wszystkim zależy na stosunkowo małych korpusach (nie piszę o PRO), a później i tak wypuszczana jest cała gama dodatków, co to mają usprawniać trzymanie. Jakby nie dało się tak zaprojektować obudowy, żeby od razu była wygodna w użytkowaniu...

Strona 36 z 55 PierwszyPierwszy ... 26343536373846 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów