Close

Strona 26 z 55 PierwszyPierwszy ... 16242526272836 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 251 do 260 z 542

Domyślnie

Też bym tego bablaniną nie nazwał. Sam się zastanawiam nad zmianą tego co mam na coś nexowego i kto wie czy np nie z zeissem 24/1,8 własnie ze względu na masę i gabaryt.
    Wracając do postępu w fotografii porównywałem ostatnio zdjęcia z mojego poczciwego canona s50 do tego co produkuje moja komórka xperia s i komórka wypada jednak lepiej. (do czego to doszło)
    nic...

Domyślnie

Obawiałem się ciągu dalszego pisząc powyższe słowa ... teraz jeszcze brendzlujemy się DR, ISO, szumami, ergonomią, szybkostrzelnością itd. .... ale gdy sprzęt sięgnie ideału ... nie będzie już wymówek
    Ostatnio edytowane przez NIKOLAY ; 11-11-2012 o 22:13

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NIKOLAY Zobacz posta
    Obawiałem się ciągu dalszego pisząc powyższe słowa ... teraz jeszcze brendzlujemy się DR, ISO, szumami, ergonomią, szybkostrzelnością itd. .... ale gdy sprzęt sięgnie ideału ... nie będzie już wymówek
    Nie sięgnie.
    Kto się brandzluje, ten się brandzluje, nie oceniaj tego przez pryzmat forum, bo tu dobrych zdjęć jak na lekarstwo. Pojawiają się za to głosy, że aparatom już od kilku lat niczego nie brakuje, a jedyny problem tkwi pomiędzy spustem migawki i wizjerem.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Bardzo dobrze, ze taki RX1 powstal - i oby sprawowal sie jak najlepiej (DR). Rzeczywiscie w momencie spadku ceny do poziomu srednio zaawansowanej lustrzanki, zachwieje to sprzedaza SLRow. Mam nadzieje, ze firmy C i N, beda probowaly odskoczyc do przodu - matryca (na krotka mete - bo zawsze bedzie mozna taka przeniesc do RX-3), ISO (j.w.) i .... szklami. Tu jedyna przewaga, z pokonaniem ktorej na razie Sony nie radzi sobie. Zyczylbym sobie RX z wymiennymi szklami w cenie nizszej niz Leica, ze szklami na poziomie profi szkielek. Sam chetnie sie przesiade.
    Nie wiem, nie znam się - nie bierzcie mnie na poważnie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zolty Zobacz posta
    i .... szklami. Tu jedyna przewaga, z pokonaniem ktorej na razie Sony nie radzi sobie.
    Radzi sobie za niego zeiss. Naprawdę chcesz do niego porównywać canonikonowe wypierdki?

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zdyboo Zobacz posta
    Pojawiają się za to głosy, że aparatom już od kilku lat niczego nie brakuje, a jedyny problem tkwi pomiędzy spustem migawki i wizjerem.

Pięknie to kolega napisał.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    Radzi sobie za niego zeiss. Naprawdę chcesz do niego porównywać canonikonowe wypierdki?
    I da sie je zalozyc do RX1?

(uprzedzajac odpowiedz - dlatego napisalem "na razie").

Domyślnie

I da sie je zalozyc do RX1?
    Już go tam masz. Chciałbyś go wymienić na miażdżącego jaja nikkora 35/2?

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Nie, ale chcialbym miec mozliwosc zalozenia czegos typu 70-200/2.8, 14-24/2.8, 85/1.4...

Domyślnie

Nie, ale chcialbym miec mozliwosc zalozenia czegos typu 70-200/2.8, 14-24/2.8, 85/1.4...
    Możesz zawsze zarzucić na ramię worek ziemniaków...

Strona 26 z 55 PierwszyPierwszy ... 16242526272836 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów