Close

Strona 25 z 55 PierwszyPierwszy ... 15232425262735 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 250 z 542

Domyślnie

Nie wiem czy juz bylo: http://www.dpreview.com/galleries/re...uction-samples
    (w sumie bylo chwile wczesniej, ah, refleks)
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Huff wrzucil nowe zdjecia i musze przyznac ze wyglada to bardzo dobrze
    Zeissowskie szkielko dodaje charakteru ktorego brakuje szklom innych producentow
    Road to Manila

Domyślnie

Czyli jak można już oficjalnie mówić że ma Zeiss looka czy nie ;>
    Nikon Canon Zenit i dwa Fiedy

Domyślnie

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Majowie mieli rację z tym końcem świata .... ten RX1 w 2013 roku spadnie ceną do 6000 PLN ... i te wszystkie ciężkie klocki D 600/800, D4 itp. będzie można wrzucić do jednego worka i zatopić w najbliższym szabmo lub oddać masochistom do noszenia całej torby zabawek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NIKOLAY Zobacz posta
    Majowie mieli rację z tym końcem świata .... ten RX1 w 2013 roku spadnie ceną do 6000 PLN ... i te wszystkie ciężkie klocki D 600/800, D4 itp. będzie można wrzucić do jednego worka i zatopić w najbliższym szabmo lub oddać masochistom do noszenia całej torby zabawek
    Co ma na celu takie blablanie...?

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

Co mną na celu takie pytanie? Dla mnie to nie blablanie tylko stwierdzenie.... Nie do końca niesłuszne
    .

Domyślnie

Niby prawda kolego Saint ... ale powiedz sam ... nadchodzi NOWE i nieźle zamiesza na rynku. Zastanawiam się czy Sony wypuszczając bezlusterkowca na FF nie złamał niepisanej zmowy wielkich koncernów produkujących lustrzanki. Możliwe, że jesteśmy świadkami rewolucji / ewolucji w fotografii. Teraz gdy na przedstawieniach w przedszkolu znakomita część mamuś i babć wyciąga z torby różne lustra na poziomie D 700, 5DMkII - teraz dopiero będzie się działo. Przyjdzie czas gdy poziom fotografii mierzony będzie nie tylko jakością obrazka (bo to da każda matryca), ale tym czego nie można kupić w sklepie czyli talentem , wyobraźnią , wrażliwością, empatią fotografującego.

PostScriptum:
    Wiem, wiem ... pożyjemy to zobaczymy ale świadomość ewentualnych możliwości tego RX1 przy ewidentnych zaletach wynikających z konstrukcji bezlusterkowca ... może być wart tych 2800 USD.
    Ostatnio edytowane przez NIKOLAY ; 11-11-2012 o 22:07

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NIKOLAY Zobacz posta
    Przyjdzie czas gdy poziom fotografii mierzony będzie nie tylko jakością obrazka (bo to da każda matryca), ale tym czego nie można kupić w sklepie czyli talentem , wyobraźnią , wrażliwością, empatią fotografującego.
    Hmmm...
    To nie jest tak cały czas?
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Strona 25 z 55 PierwszyPierwszy ... 15232425262735 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów