Nie wiem czy juz bylo: http://www.dpreview.com/galleries/re...uction-samples
(w sumie bylo chwile wczesniej, ah, refleks)![]()
Szukaj
Nie wiem czy juz bylo: http://www.dpreview.com/galleries/re...uction-samples
(w sumie bylo chwile wczesniej, ah, refleks)![]()
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
Huff wrzucil nowe zdjecia i musze przyznac ze wyglada to bardzo dobrze
Zeissowskie szkielko dodaje charakteru ktorego brakuje szklom innych producentow
Road to Manila
Czyli jak można już oficjalnie mówić że ma Zeiss looka czy nie ;>
Nikon Canon Zenit i dwa Fiedy
Majowie mieli rację z tym końcem świata .... ten RX1 w 2013 roku spadnie ceną do 6000 PLN ... i te wszystkie ciężkie klocki D 600/800, D4 itp. będzie można wrzucić do jednego worka i zatopić w najbliższym szabmo lub oddać masochistom do noszenia całej torby zabawek![]()
Co mną na celu takie pytanie? Dla mnie to nie blablanie tylko stwierdzenie.... Nie do końca niesłuszne![]()
.
Niby prawda kolego Saint ... ale powiedz sam ... nadchodzi NOWE i nieźle zamiesza na rynku. Zastanawiam się czy Sony wypuszczając bezlusterkowca na FF nie złamał niepisanej zmowy wielkich koncernów produkujących lustrzanki. Możliwe, że jesteśmy świadkami rewolucji / ewolucji w fotografii. Teraz gdy na przedstawieniach w przedszkolu znakomita część mamuś i babć wyciąga z torby różne lustra na poziomie D 700, 5DMkII - teraz dopiero będzie się działo. Przyjdzie czas gdy poziom fotografii mierzony będzie nie tylko jakością obrazka (bo to da każda matryca), ale tym czego nie można kupić w sklepie czyli talentem , wyobraźnią , wrażliwością, empatią fotografującego.
PostScriptum:
Wiem, wiem ... pożyjemy to zobaczymy ale świadomość ewentualnych możliwości tego RX1 przy ewidentnych zaletach wynikających z konstrukcji bezlusterkowca ... może być wart tych 2800 USD.
Ostatnio edytowane przez NIKOLAY ; 11-11-2012 o 22:07
Skontaktuj się z nami