Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 542

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

narzekasz ze ktoś pisze o odginanych ekranikach, a sam wypominasz brakAF i niskie ISO?
    Völkchlor

Domyślnie

Bo Dobry AF i wysokie iso to dla mnie elementy ktorych brak dyskwalifikuje puszke w moich oczach
    Road to Manila

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ranbir kapoor Zobacz posta
    Bo Dobry AF i wysokie iso to dla mnie elementy ktorych brak dyskwalifikuje puszke w moich oczach
    Może nie miałes po prostu dobrego manuala w ręku na dłużej jak kilka fot, na krzyż.
    Völkchlor

Domyślnie

A dla niektórych brak wizjera lub odchylanego ekranu. Używam z powodzeniem gibanego ekranu w NEX dzieki któremu kadrowanie odbywa się jak przez kominek i dzięki czemu - jak zauważył Czornyj - zdjęcia nabierają specyficznej perspektywy. RX1 dzieki tak prostemu ficzerowi zyskałby wiele na ergonomii - mniej wiecej tyle samo co na doczepieniu wizjera który jest drogi i znacznie zwieksza gabaryty tego malenstwa a i tak momentami jest mniej funkcjonalny od tak wyśmiewanego wynalazku jak odchylany ekran. Ale w sumie nie dziwi mnie że ciężko to pojąć ...
    pozdrawiam
    Mirek$

Domyślnie

jakbys przestal sie dziwic to bys zauwazyl ze pisalem to z ironia
    dla mnie swietna puszka i tyle, brak wizjera to jedyne co moze rzeczywiscie brakowac
    ale narzekanie nie sprawi ze nagle sie pojawi
    Road to Manila

Domyślnie

jakbys przestal sie dziwic to bys zauwazyl ze pisalem to z ironia
    dla mnie swietna puszka i tyle, brak wizjera to jedyne co moze rzeczywiscie brakowac
    ale narzekanie nie sprawi ze nagle sie pojawi
    Jasne ale to wątek na forum sprzetowym o aparacie gdzie rozmawia się o wadach i zaletach i o sposobach radzenia z niedogodnościami. Chyba po to to forum jest? Tak poza tym jak juz napisalem nie raz, aprat również mi się podoba i może kiedyś kupię używany .. o ile ktoś będzie chciał go sprzedać.
    pozdrawiam
    Mirek$

Uprawnienia umieszczania postów