Close

Strona 19 z 48 PierwszyPierwszy ... 9171819202129 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 542

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Majowie mieli rację z tym końcem świata .... ten RX1 w 2013 roku spadnie ceną do 6000 PLN ... i te wszystkie ciężkie klocki D 600/800, D4 itp. będzie można wrzucić do jednego worka i zatopić w najbliższym szabmo lub oddać masochistom do noszenia całej torby zabawek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NIKOLAY Zobacz posta
    Majowie mieli rację z tym końcem świata .... ten RX1 w 2013 roku spadnie ceną do 6000 PLN ... i te wszystkie ciężkie klocki D 600/800, D4 itp. będzie można wrzucić do jednego worka i zatopić w najbliższym szabmo lub oddać masochistom do noszenia całej torby zabawek
    Co ma na celu takie blablanie...?

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

Co mną na celu takie pytanie? Dla mnie to nie blablanie tylko stwierdzenie.... Nie do końca niesłuszne
    .

Domyślnie

Niby prawda kolego Saint ... ale powiedz sam ... nadchodzi NOWE i nieźle zamiesza na rynku. Zastanawiam się czy Sony wypuszczając bezlusterkowca na FF nie złamał niepisanej zmowy wielkich koncernów produkujących lustrzanki. Możliwe, że jesteśmy świadkami rewolucji / ewolucji w fotografii. Teraz gdy na przedstawieniach w przedszkolu znakomita część mamuś i babć wyciąga z torby różne lustra na poziomie D 700, 5DMkII - teraz dopiero będzie się działo. Przyjdzie czas gdy poziom fotografii mierzony będzie nie tylko jakością obrazka (bo to da każda matryca), ale tym czego nie można kupić w sklepie czyli talentem , wyobraźnią , wrażliwością, empatią fotografującego.

PostScriptum:
    Wiem, wiem ... pożyjemy to zobaczymy ale świadomość ewentualnych możliwości tego RX1 przy ewidentnych zaletach wynikających z konstrukcji bezlusterkowca ... może być wart tych 2800 USD.
    Ostatnio edytowane przez NIKOLAY ; 11-11-2012 o 22:07

Domyślnie

Przyjdzie czas gdy poziom fotografii mierzony będzie nie tylko jakością obrazka (bo to da każda matryca), ale tym czego nie można kupić w sklepie czyli talentem , wyobraźnią , wrażliwością, empatią fotografującego.
    Hmmm...
    To nie jest tak cały czas?
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Też bym tego bablaniną nie nazwał. Sam się zastanawiam nad zmianą tego co mam na coś nexowego i kto wie czy np nie z zeissem 24/1,8 własnie ze względu na masę i gabaryt.
    Wracając do postępu w fotografii porównywałem ostatnio zdjęcia z mojego poczciwego canona s50 do tego co produkuje moja komórka xperia s i komórka wypada jednak lepiej. (do czego to doszło)
    nic...

Domyślnie

Obawiałem się ciągu dalszego pisząc powyższe słowa ... teraz jeszcze brendzlujemy się DR, ISO, szumami, ergonomią, szybkostrzelnością itd. .... ale gdy sprzęt sięgnie ideału ... nie będzie już wymówek
    Ostatnio edytowane przez NIKOLAY ; 11-11-2012 o 22:13

Domyślnie

Obawiałem się ciągu dalszego pisząc powyższe słowa ... teraz jeszcze brendzlujemy się DR, ISO, szumami, ergonomią, szybkostrzelnością itd. .... ale gdy sprzęt sięgnie ideału ... nie będzie już wymówek
    Nie sięgnie.
    Kto się brandzluje, ten się brandzluje, nie oceniaj tego przez pryzmat forum, bo tu dobrych zdjęć jak na lekarstwo. Pojawiają się za to głosy, że aparatom już od kilku lat niczego nie brakuje, a jedyny problem tkwi pomiędzy spustem migawki i wizjerem.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Strona 19 z 48 PierwszyPierwszy ... 9171819202129 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów