Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
Wiem, że w opinii wielu ludzi sprzedawcy to samo zło. Nie dość, że mają czelność zarabiać na nas to jeszcze robią to w ilościach pewnie 20 %.
Zrozumiałem Twoje przesłanie.
Bywa tak, iż jedną niezręczną wypowiedzią można obudzić złe, brzydkie i dawno uśpione upiory. Moją wadą jest to, że uważnie czytam.

Dla rozluźnienia, wszak są święta.
Ongiś w Łodzi cegłę wartą 2 PLN sprzedawano za 100 PLN. Jakie wówczas było przebicie? Oczywiście robiono to za rogiem, w ciemnej ulicy.

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
Prawo narzuciło sprzedawcom obowiązek dbania o jakość nie przez nich stworzonego produktu. ... Nie życzę jednak nikomu utopić się z kilkoma produktami wartymi po kilkanaście tys. PLN tylko dlatego, że wg producenta i jego norm wszystko jest tip-top...
Prawo jest dobre, tylko producent ma klienta tam gdzie kończy się otwór przewodu pokarmowego. Wskutek klęsk żywiołowych mięśnie zwieracza nie trzymają i cała zawartość wylewa się na sprzedawców oraz klientów.

Cytat Zamieszczone przez andrzejek Zobacz posta
A mi się odechciało d800)))Niestety , ale w pogoni za zyskiem, bo za czym innym ,jakość spada na łeb na szyję.Nieważne , ile kosztują buty, nogi nie powinny przemakać, podobnie jak czlowiek pod parasolem.
Całkowicie zgadzam sie z Tobą. Nogi nie powinny przemakać.