Close

Strona 95 z 228 PierwszyPierwszy ... 45859394959697105145195 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 941 do 950 z 2387

Wątek: D800 Af

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    mackaron
    Gość

Domyślnie

tak na zawsze ? PL zcy DE ile razy wysylales?

Domyślnie

nie zauwazylem zeby sie cos popsulo, DE

wysylalem dwa razy z tym, ze ustawione bylo dobrze po pierwszym, a druga wysylka to tak byl po trochy efekt mojej paranoi i nalozenia sie problemow z ogarnieciem nowo kupionego szkielka (ktore tez wymagalo kalibracji - niezaleznie od body)

mackaron
    Gość

Domyślnie

jasne...dzieki.... szkoda tylko ze mnie to trafilo tuz przed wyjazdem...nie ma szans zalatwic tematu w 3 tygodnie

Domyślnie

jak PL to sprobuj sie umowic tel na zalatwienie tematu ad-hoc w ciagu jednego dnia
    daje sie

Oszczędny w słowach
    Miasto
    BBa/Dublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kichu Zobacz posta
    jak PL to sprobuj sie umowic tel na zalatwienie tematu ad-hoc w ciagu jednego dnia
    daje sie
    Moglbys bardziej rozwinac ad-hoc??

mackaron
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kichu Zobacz posta
    daje sie
    Nie ma dyskusji... telefonicznie 3-4 tygodnie mowia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mackaron Zobacz posta
    Nie ma dyskusji... telefonicznie 3-4 tygodnie mowia
    Powiedz Pani na infolinii, iż nagrywasz rozmowę, poproś raz jeszcze o imię i nazwisko, a następnie poproś o wyjaśnienie sytuacji, w której Twój znajomy - nie będący w NPS - umówił się telefonicznie na jednodniową naprawę i został w ten sposób obsłużony.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mackaron Zobacz posta
    jasne...dzieki.... szkoda tylko ze mnie to trafilo tuz przed wyjazdem...nie ma szans zalatwic tematu w 3 tygodnie
    u mnie serwis w PL dał rade w 10 dni bez ponaglania za pierwszym razem. Wysyłałem ze szkłami. 16-35 wrócił 2tyg później. Moja znajoma wysyłała teraz przed świętami. Dali jej 3 tygodniowy termin, ale nie o kalibracje jej chodziło.

Domyślnie

Wg Wikisłownika Ad Hoc (z ang.,) - bez wcześniejszego zaplanowania, bez przygotowania, doraźnie, naprędce, z marszu, nagle, na wariata, na żywioł ....

Wg Kopalińskiego: ad hoc (z łac.,) doraźnie, specjalnie w tym celu, bez zamiaru szerszego, ogólniejszego zastosowania czy użytkowania ...
    Ostatnio edytowane przez Panerai ; 04-04-2013 o 02:21
    Panerai vel Eliot Capone

Domyślnie D800 mydli z lampą

chciałbym jeszcze podrążyć temat autofocusa, ale trochę w innym kontekście. Mianowicie mój egzemplarz po za nieznacznym błędem lewego Af, którego tak na prawdę nie widać ostrzy fajnie. Niestety po podłaczeniu Sb900 nagle robi się straszne mydło ( iso 400 więc to nie to), nagle "współczynnik" nieostrych fotek dramatycznie sie podnosi, nawet nie ostrych a przestrzelonych o dobre parę centymetrów - już nie twarz jest ostra a ściana z tyłu. To nie jest stała tendencja więc to chyba nie backfokus...A mydło się robi jak ze zwykłej cyfry za 500zł....
    Niestety obiektyw sigma 24-70
    ktoś się z tym spotkał?
    Maciek Chudy
    --------------------------------------------------------------
    D700/D2x/D70

Strona 95 z 228 PierwszyPierwszy ... 45859394959697105145195 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów