tak na zawsze? PL zcy DE ile razy wysylales?
![]()
Szukaj
tak na zawsze? PL zcy DE ile razy wysylales?
![]()
nie zauwazylem zeby sie cos popsulo, DE
wysylalem dwa razy z tym, ze ustawione bylo dobrze po pierwszym, a druga wysylka to tak byl po trochy efekt mojej paranoi i nalozenia sie problemow z ogarnieciem nowo kupionego szkielka (ktore tez wymagalo kalibracji - niezaleznie od body)
jasne...dzieki.... szkoda tylko ze mnie to trafilo tuz przed wyjazdem...nie ma szans zalatwic tematu w 3 tygodnie![]()
jak PL to sprobuj sie umowic tel na zalatwienie tematu ad-hoc w ciagu jednego dnia
daje sie
Wg Wikisłownika Ad Hoc (z ang.,) - bez wcześniejszego zaplanowania, bez przygotowania, doraźnie, naprędce, z marszu, nagle, na wariata, na żywioł ....
Wg Kopalińskiego: ad hoc (z łac.,) doraźnie, specjalnie w tym celu, bez zamiaru szerszego, ogólniejszego zastosowania czy użytkowania ...
Ostatnio edytowane przez Panerai ; 04-04-2013 o 02:21
Panerai vel Eliot Capone
chciałbym jeszcze podrążyć temat autofocusa, ale trochę w innym kontekście. Mianowicie mój egzemplarz po za nieznacznym błędem lewego Af, którego tak na prawdę nie widać ostrzy fajnie. Niestety po podłaczeniu Sb900 nagle robi się straszne mydło ( iso 400 więc to nie to), nagle "współczynnik" nieostrych fotek dramatycznie sie podnosi, nawet nie ostrych a przestrzelonych o dobre parę centymetrów - już nie twarz jest ostra a ściana z tyłu. To nie jest stała tendencja więc to chyba nie backfokus...A mydło się robi jak ze zwykłej cyfry za 500zł....
Niestety obiektyw sigma 24-70
ktoś się z tym spotkał?
Maciek Chudy
--------------------------------------------------------------
D700/D2x/D70
Skontaktuj się z nami