Szukaj
nie wiem gdzie poznikał jak dzisiaj byłem na zakupach w Bonarce i w AB stała jak byk na półce obok D600ki, śmiał się że w końcu wróciło D3200 (po ponad miesięcznej nieobecności), jakby ktoś chciał to mogę dać kontakt, z resztą miałem w łapkach - numer seryjny 608... i dalej chyba 89 czy 98 szło.
Jak się skupisz na robieniu zdjęć, to z reguły nie będziesz mieć problemów.
Jak się skupisz na szukaniu problemów, to nie będziesz mieć ładnych zdjęć.
Mój aparat nie ma problemów z AF, nie chlapie olejem i nie sypie kurzem na matrycę.
A teraz jest do tego mały, lekki i ma fajne stałki. E-M10!
mowie o online - tych dwoch
w sklepie online wersje E nadal jest
Kolejne urban legends rozgłaszane w sieci. Naprawdę wierzysz w to co piszesz? Że niby jest tajna linia produkcyjna lub komórka w fabryce nikona przeprowadzająca szczegółowe kontrole jakości w celu zapewnienia dostaw najlepiej wykonanych egzemplarzy specjalnie dla Fotojoker w Polsce? Hmmm
A z dostępnością D800 jest problem nawet w DE, wymiotło z magazynów i na dodatek podrożały. Jaki jest tego powód niestety nie wiem.
... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...
Nie strasznie. Poważnie coś sie sypło z AF ? Ja dopiero strzeliłem 2000 klatek ale działa wspaniale wszystko. Oby do końca tak było . hehehe
Miłośnik Nikona
Miesiąc temu kupiłem puchę w AB Foto, pierwsza lepsza "spod lady" (może to miało znaczenie?) Po 3K zdjęć nadal w porządku, wszystkie punkty bardzo celne (odpukać). Seria 607...
Wcześnie pracowałem na Alpha850 i muszę przyznać, że poza niskimi ISO nowa puszka miażdży poprzednika z mojej torby (stąd też nie mam odniesienia do innych Nikonow). Spodobała mi się praca na skrajnych punktach, które w poprzednim body, bez hektolitrów promieni słonecznych, nie istniały.
Skontaktuj się z nami