Close

Strona 72 z 239 PierwszyPierwszy ... 2262707172737482122172 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 711 do 720 z 2387

Wątek: D800 Af

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ShutterStill Zobacz posta
    Wrócą do sklepów takich jak Amazon, bhphoto, adorama jako "factory refurbished"
    Jaaaaaaaaaasne Albo wrócą do innych odbiorców w Polsce, jako "sprawne"....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Jaaaaaaaaaasne Albo wrócą do innych odbiorców w Polsce, jako "sprawne"....
    Oby nie...
    Może znaleźli rozwiązanie i będzie tak jak być powinno. A jak zrobią tak jak mówisz to będzie druga fala i jeszcze większy chaos.

Rozmowny Awatar kazziz
    Miasto
    na longboardzie pod Wawelem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kichu Zobacz posta
    A co pisałeś?

Swoja droga ostatnio dziwnie D800 poznikal ze sklepow... w fotoplus caly czas dostepny w ciagu 7 dni i nie wiadomo kiedy ma byc, w fotojokerze w ogole nie maja na stanie... ktos cos wie?
    nie wiem gdzie poznikał jak dzisiaj byłem na zakupach w Bonarce i w AB stała jak byk na półce obok D600ki, śmiał się że w końcu wróciło D3200 (po ponad miesięcznej nieobecności), jakby ktoś chciał to mogę dać kontakt, z resztą miałem w łapkach - numer seryjny 608... i dalej chyba 89 czy 98 szło.
    Jak się skupisz na robieniu zdjęć, to z reguły nie będziesz mieć problemów.
    Jak się skupisz na szukaniu problemów, to nie będziesz mieć ładnych zdjęć.

Mój aparat nie ma problemów z AF, nie chlapie olejem i nie sypie kurzem na matrycę.
    A teraz jest do tego mały, lekki i ma fajne stałki. E-M10!

Domyślnie

mowie o online - tych dwoch

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kichu Zobacz posta
    A co pisałeś?

Swoja droga ostatnio dziwnie D800 poznikal ze sklepow... w fotoplus caly czas dostepny w ciagu 7 dni i nie wiadomo kiedy ma byc, w fotojokerze w ogole nie maja na stanie... ktos cos wie?
    W sąsiednim mieście sprzedawca w FJ potwierdził wersję że wycofali D800, co ciekawe na półce stał D800E.
    Nie wiem, nie znam się - nie bierzcie mnie na poważnie.

Domyślnie

w sklepie online wersje E nadal jest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotomarek_k Zobacz posta
    dość duża sieć jest w stanie wymóc na N, by jej bubli nie wciskał na półki
    Kolejne urban legends rozgłaszane w sieci. Naprawdę wierzysz w to co piszesz? Że niby jest tajna linia produkcyjna lub komórka w fabryce nikona przeprowadzająca szczegółowe kontrole jakości w celu zapewnienia dostaw najlepiej wykonanych egzemplarzy specjalnie dla Fotojoker w Polsce? Hmmm
    A z dostępnością D800 jest problem nawet w DE, wymiotło z magazynów i na dodatek podrożały. Jaki jest tego powód niestety nie wiem.
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    Kolejne urban legends rozgłaszane w sieci. Naprawdę wierzysz w to co piszesz? Że niby jest tajna linia produkcyjna lub komórka w fabryce nikona przeprowadzająca szczegółowe kontrole jakości w celu zapewnienia dostaw najlepiej wykonanych egzemplarzy specjalnie dla Fotojoker w Polsce? Hmmm
    A z dostępnością D800 jest problem nawet w DE, wymiotło z magazynów i na dodatek podrożały. Jaki jest tego powód niestety nie wiem.
    Nie Ale wyobrażam sobie sytuację biznesową, że oświadcza się kontrahentowi, iż bez podniesienia jakości dostaw dalsza współpraca nie ma sensu... Ponadto przekonany jestem, że N doskonale wie, co dolega jego produktom
    Więc...
    Marek

Zakon Fuji

Domyślnie

Nie strasznie. Poważnie coś sie sypło z AF ? Ja dopiero strzeliłem 2000 klatek ale działa wspaniale wszystko. Oby do końca tak było . hehehe
    Miłośnik Nikona

Domyślnie

Miesiąc temu kupiłem puchę w AB Foto, pierwsza lepsza "spod lady" (może to miało znaczenie? ) Po 3K zdjęć nadal w porządku, wszystkie punkty bardzo celne (odpukać). Seria 607...
    Wcześnie pracowałem na Alpha850 i muszę przyznać, że poza niskimi ISO nowa puszka miażdży poprzednika z mojej torby (stąd też nie mam odniesienia do innych Nikonow). Spodobała mi się praca na skrajnych punktach, które w poprzednim body, bez hektolitrów promieni słonecznych, nie istniały.

Strona 72 z 239 PierwszyPierwszy ... 2262707172737482122172 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów