Close

Strona 46 z 228 PierwszyPierwszy ... 3644454647485696146 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 451 do 460 z 2387

Wątek: D800 Af

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    Ale Ty musisz być gość... Można zrobić sobie gdzieś z Tobą zdjęcie?
    Tak własnie zastanawiałem się kogo "ukłuję" i dobrze wytypowałem szyderco
    Odnośnie zdjęcia ze mną ... najczęściej w sejmie. Warszawa ul. Wiejska 4/6/8 - zapraszam

PS.
    1.Tak bez żartów (żartuję tutaj każdym postem od dawna) ... Monitor Audio RX8 to taki N D 700 w cenie D 90 - polecam każdemu z Was z czystym sumieniem.
    2.Do Fadera napisałem tak, a nie inaczej bo już sam nick i avatar sugerują, że mam do czynienia z fanem dobrego dźwięku.
    3. Śmigam jeszcze motocyklem ... teraz to chyba będziesz musiał wystąpić ze mną w jakimś filmie kol. Nowart
    Ostatnio edytowane przez NIKOLAY ; 24-12-2012 o 09:27

Domyślnie

Przemakac moze i mogą ale podeszwy nie powinny odpadać a juz napewno nie powinny byc odklejone gdy otwieramy pudełko z butami...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zaix Zobacz posta
    Przemakac moze i mogą ale podeszwy nie powinny odpadać a juz napewno nie powinny byc odklejone gdy otwieramy pudełko z butami...
    Święte słowa !

Domyślnie

pytanie do osob, ktore wyslaly swoje puszki do Dusseldorfu. Czy wysylaliscie samo body czy rowniez baterie i inne akcesoria? Czy wysylac z obiektywem czy samo body? Jak to bylo u Was? Czy wysylka naprawionego body jest na koszt serwisu (naprawa gwarancyjna), czy trzeba samemu za to placic. Jesli trzeba placic to ile? Czy oprocz naprawy skutecznosci lewego i prawego punktu AF naprawiono takze ustawienia mikroregulacji w body (u mnie w zasadzie wszystkie szkla pottrzebuja korekty na minus).
    Wysylam puszke zaraz po swietach i chcialbym zeby zrobili raz i porzadnie.
    Nikon E600, E800, D810 i dużo obiektywów

Domyślnie

Fader - właśnie zaintrygowała mnie kolumna z Twojego avatara. Skos sugeruje podłogówkę, dwudrożność ze wzrostem jakiś rodzaj monitora. Głośniki pewnie scan-speak ... Jeśli zapodawałeś opis na innym forum chętnie odpalę link podany przez PW. Pozdrawiam wszystkich w przedostatnim dniu Świąt BN

Zawarłeś słuszne zdanie w poście powyżej : "...co do d800 to mam nadzieję że jeśli zdecyduje sie na zakup to puszki będa już pełnowartościowe, a nie tak jak teraz prawie jak prototypy, a konsumenci to darmowy dział kontroli jakości".
    Ostatnio edytowane przez NIKOLAY ; 25-12-2012 o 22:02

Domyślnie

Nie tylko Was panowie, napisze tylko ze o ile sie nie myle to mam autograf fadera na certyfikacie dolaczonym do pewnej testowej plyty "z pierwszego tloczenia".
    Pamietam zadyme wywolana przez gliste i na co poszly pieniadze z licytacji nr 001 - stary juz jestem.
    Nie wiem, nie znam się - nie bierzcie mnie na poważnie.

Domyślnie

Witam, niestety nie dawałem zadnego autografu na płytach, może ktoś podbnie sie nazywał.

Kolumny to dośc spore monitory, co do głośników to kolega Nikolay dużo sie nie pomylił, również duńskiej produkcji, prawdopodobnie powstały w tej samej fabryce co Scan Speak, mowa tu o Vifa z serii premium. Jeżeli kogoś to intersuję przy pomiarach pomagał mi kolega, który produkuje sprzęt audio - jego strona to amparo-audio. Nigdzie nie mam na forum opisanych tych monitorów, tak szczerze to nie umiałem się do tego zabrać aż w końcu poszło w zapomnienie. jeżeli ktoś chce wiedziec więcej szczegółów to proszę o priv.
    Z6, D 7100, D80 + 18-35/1.8 + 24-70/4 s, 85/1.8 s, +50/1.8 af-s +70-300vr +SB900 +....

Domyślnie

Może coś zmienia odnośnie AF(?), skoro Fotojoker wyprzedaje zapasy D800, na zachęte dorzucając grip

Pzdrwm
    Ostatnio edytowane przez Darpi ; 28-12-2012 o 14:26

Domyślnie

możei maszrację,coraz więcej zwrotów to jakąśakcje promocyjną rzucili, dla mnie to dobrze bo zakup jak dobrze pójdzie za ok 3 miesiące, byłoby super, bo na ptasie foto juz z nowym sprzętem
    Z6, D 7100, D80 + 18-35/1.8 + 24-70/4 s, 85/1.8 s, +50/1.8 af-s +70-300vr +SB900 +....

Domyślnie

dla zainteresowanych, nowiutki d800 z numeracji 608xxxx i brak problemów z AF, z obiektywami N łapie idealnie, gorzej niestety z Sigma 24-70 2.8 - tu wychodził spory FF, ale kalibracja z puszki pomogła

Strona 46 z 228 PierwszyPierwszy ... 3644454647485696146 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów